Importanța iluminării bune pentru facilitățile sportive

Când ne gândim la iluminarea facilităților sportive, ne gândim că aceasta trebuie să fie în primul rând bună și clară. Dar din păcate, pentru mulți proprietari nu este foarte ușor de realizat acest lucru. Lumina în facilitățile sportive trebuie să respecte o varietate de norme și standarde.
Există norme specifice pentru fiecare sport în parte, standarde pentru diferite medii și, desigur, norme de securitate. În plus, sustenabilitatea în ceea ce privește economia de energie este întotdeauna un subiect important. Deci, înainte de a vă gândi la iluminarea facilității sportive, trebuie să luați în considerare o varietate de alte criterii.
Respectarea acestor norme și standarde este un subiect obligatoriu. Cum facem distincția între lumina sportivă conformă standardului și lumina sportivă foarte bună?
Găsirea soluției adecvate de iluminare pentru o instalație sportivă nu include numai componentele în sine. Planificarea corpurilor de iluminat corecte și a controlerului corect la locul potrivit sunt, de asemenea, esențiale. Subiecte cum ar fi iluminarea uniformă a zonei principale, precum și reducerea optimă a strălucirii trebuie luate în considerare. La fel trebuie să țineți cont de iluminarea verticală și orizontală și reducerea imisiei luminii sunt.

Dacă vă întrebați dacă merită să investiți în proiectarea adecvată a iluminatului pentru facilități sportive mai mici, cum ar fi sală de gimnastică, un teren sportiv acoperit sau o sală de sport multifuncțională, atunci răspunsul este DA.
Pe lângă potențialul de economisire a energiei, valoarea pentru sportivi este semnificativă. Luați, de exemplu, o sală de tenis locală. Este esențial ca jucătorii să nu fie orbiți de lumina de proastă calitate atunci când șutează sau servesc.
Întotdeauna sugerăm o soluție individuală care constă dintr-o combinație de corpuri de iluminat și telecomenzi, că rezultat al designului adecvat al iluminatului.
Sună minunat, dar este accesibil? Având în vedere potențiala economie de energie, CU SIGURANȚA merită investiția. De exemplu, renovarea sistemelor existente face posibilă cu ușurință reducerea cheltuielilor cu energia pentru lumină cu peste 50% pe an.
În concluzie, putem spune da, lumina bună este importantă pentru sport! Pentru investitorii care își doresc un teren atrăgător, administrațiile care urmăresc să reducă cheltuielile de exploatare și costurile de întreținere, și cel mai important pentru fanii care doresc să profite la maximum de experiența sportivă.

Lasă un răspuns.


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!