Întrebări frecvente despre iluminatul sportiv

Cele mai frecvente întrebări pe care le primim despre proiectarea, instalarea și funcționarea nocturnelor sportive pot fi găsite mai jos! Dacă aveți și alte întrebări, vă rugăm să ne contactați și vom fi bucuroși să răspundem la orice întrebări suplimentare pe care le aveți.

Toate terenurile sportive necesită aceeași cantitate de lumină?
NU. Fiecare tip de iluminat sportiv are propriile sale cerințe unice, pentru a obține o cantitate corectă de lumină pe suprafața de joc.

Există cerințe de iluminare ecologică?
DA. Multe orașe și municipalități au cerințe de deversare și reducerea efectului de orbire pentru iluminat. Atlas Sport vă va ajuta să determinați cel mai bun sistem pentru a asigură respectarea deplină a reglementărilor locale.
Cum putem să ne asigurăm că luminile nu îi deranjează pe vecinii noștri? Noi vă oferim o varietate de produse și metode pentru a controla această lumină nedorită. Avem o soluție pentru poluarea luminii!

Cum pot să fiu sigur că îndeplinesc toate cerințele?
Atlas Sport va lucra direct cu dvs. pentru a vă asigură că toate reglementările și cerințele locale care vă afectează proiectul sunt îndeplinite, de la proiectare până la instalare și dincolo de ea.

Ce factori afectează costurile finale?
Factorii care afectează costul unui proiect pot include nivelul concurenței, dimensiunile terenului, dimensiunea audienței, condițiile solului, localizarea proiectului, preocupările legate de strălucire și condițiile de viteză a vântului.

Trebuie să găsim instalatori?
NU. Echipa noastră oferă instalare la cheie oferind o echipă complet operațională.

Referitor la întreținere – am nevoie de o garanție lungă?
Sistemele de iluminat pe care vi le propunem nu necesită întreținere. Oferim o garanție standard de 5 ani, dar oferim și consiliere pentru ca dvs. să vă bucurați de proiectul realizat.

Lasă un răspuns.

Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!