Întrebări frecvente despre iluminatul sportiv

Cele mai frecvente întrebări pe care le primim despre proiectarea, instalarea și funcționarea nocturnelor sportive pot fi găsite mai jos! Dacă aveți și alte întrebări, vă rugăm să ne contactați și vom fi bucuroși să răspundem la orice întrebări suplimentare pe care le aveți.

Toate terenurile sportive necesită aceeași cantitate de lumină?
NU. Fiecare tip de iluminat sportiv are propriile sale cerințe unice, pentru a obține o cantitate corectă de lumină pe suprafața de joc.

Există cerințe de iluminare ecologică?
DA. Multe orașe și municipalități au cerințe de deversare și reducerea efectului de orbire pentru iluminat. Atlas Sport vă va ajuta să determinați cel mai bun sistem pentru a asigură respectarea deplină a reglementărilor locale.
Cum putem să ne asigurăm că luminile nu îi deranjează pe vecinii noștri? Noi vă oferim o varietate de produse și metode pentru a controla această lumină nedorită. Avem o soluție pentru poluarea luminii!

Cum pot să fiu sigur că îndeplinesc toate cerințele?
Atlas Sport va lucra direct cu dvs. pentru a vă asigură că toate reglementările și cerințele locale care vă afectează proiectul sunt îndeplinite, de la proiectare până la instalare și dincolo de ea.

Ce factori afectează costurile finale?
Factorii care afectează costul unui proiect pot include nivelul concurenței, dimensiunile terenului, dimensiunea audienței, condițiile solului, localizarea proiectului, preocupările legate de strălucire și condițiile de viteză a vântului.

Trebuie să găsim instalatori?
NU. Echipa noastră oferă instalare la cheie oferind o echipă complet operațională.

Referitor la întreținere – am nevoie de o garanție lungă?
Sistemele de iluminat pe care vi le propunem nu necesită întreținere. Oferim o garanție standard de 5 ani, dar oferim și consiliere pentru ca dvs. să vă bucurați de proiectul realizat.

Lasă un răspuns.

volei pe plaja terenuri lut terenuri tenis gazon sintetic Tribuna terenuri tenis gazon artificial terenuri sportive minifotbal terenuri sportive terenuri sintetice tribune sportive umplutura teren de sport terenuri tenis parchet terenuri tenis udare gazon terenuri minifotbal terenuri tenis curte video terenuri sport gazon sintetic umplutura teren sport terenuri multisport scoli volei tip pardoseli sportive unde alergam in bucuresti terenuri de tenis vestiare sportive tipuri piste utilaje intretinere gazon sintetic zgura terenuri de tenis renumite terenuri sport volei interior terenurile de tenis usamv cluj napoca terenuri sport tartan terenuri sportive sintetice terenuri sportive beton tribune terenuri multisport terenuri multifunctionale terenuri de tenis gazon artificial terenuri fotbal terenuri de sport umplutura teren sportiv UEFA terenuri de tenis din zgura volei copii