Accesorii ce nu trebuie să lipsească de pe un teren de baschet în aer liber

Vă gândiți să amenajați un teren de baschet în aer liber? Știți care sunt accesoriile care nu ar trebui să lipsească de pe un teren de baschet?

Acesorii necesare
Pentru început, va trebui să achiziționați coșuri de baschet. Apoi, luați în calcul ca acestea să fie reglabile astfel încât să le puteți schimba înălțimea după cum este necesar.
Pentru panorile de baschet, va trebui să alegeți dintre mai multe opțiuni de materiale, însă recomandarea noastră este să alegeți unul care va rezista în toate condițiile meteorologice.
Alte accesorii ce trebuie incluse, sunt stâlpii de baschet – cei mai mulți oameni aleg stâlpi de oțel structural, care sunt atât rigizi cât și durabili.

Marcaje oficiale
Următorul pas, este să luați în considerare marcajele: linia de aruncare liberă, precum și linia de 3 puncte. Dacă doriți să aveți un teren multisport, luați în considerare utilizarea liniilor suprapuse. Unii proprietari aleg să-și facă terenul de baschet capabil să găzduiască alte jocuri, cum ar fi volei sau tenis (teren multisport). Deci, având în vedere acest lucru, ar fi recomandate liniile/marcajele suplimentare și plase multifuncționale.

Accesorii de siguranță
De asemenea, luați în considerare iluminarea terenului de baschet, care permite jocul în timpul nopții. Când se înnoptează și jucătorii nu vor să termine jocul, o iluminare adecvată, le permite să se joace la orice oră – chiar și atunci când este întuneric afară.
În cele din urmă, împrejmuirea este ceva ce merită adăugat terenului dvs. atât pentru confort și siguranță. În cazul în care mingea este aruncată în afară terenului, este bine să aveți garduri, astfel încât să nu alergați mereu după ea pentru a o prelua. În plus, gardurile separă terenul de alte lucruri, cum ar fi drumurile din apropiere.
Când pe terenul de baschet joacă și copii, gardurile ajută la menținerea lor departe de necazuri – este mai bine ca gardul să “prindă” mingea decât să-i facă pe copii să alerge în stradă pentru a o recupera, nu?

Atlas Sport proiectează și construiește terenuri de baschet incluzând și dotările și facilitățile de mai sus. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații.

2 Commentarii

 1. Ciobanu Alina

  in data de 24/10/2018 la 11:11 am - Răspunde

  Daca ma puteti ajuta cu solutia care se da pe terenul de baschet?

  • ATLAS SPORT

   in data de 25/10/2018 la 5:16 am - Răspunde

   Buna ziua,
   prin solutie va referiti la suprafata terenului de baschet? va rugam sa ne dati mai multe detalii. Multumesc.

   O zi buna!
   Echipa AtlasSport

Lasă un răspuns.


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!