Nocturnă cu led pentru terenuri sportive. Avantaje şi beneficii

De câte ori nu v-aţi dorit jucaţi fotbal cu prietenii dar nu aţi putut din cauza programului încărcat de la serviciu?

Locuitorii din Periş pot practica fotbalul până noaptea târziu, terenul realizat  în localitatea lor, fiind dotat cu instalaţie de nocturnă. Acum ei pot juca fotbal în răcoarea nopţii.
Nocturna prelungeşte orele de joc pe terenurile de sport, atât pe timp de vară dar şi iarna când ziua este cu mult mai scurtă.
Toţi beneficiarii de baze sportive acoperite sau descoperite, de terenuri de fotbal, tenis, multisport trebuie ştie nocturna este un detaliu foarte important.
Numărul reflectoarelor pentru instalaţia de nocturnă trebuie personalizat în parte, pentru fiecare teren, în funcţie de suprafaţa acestuia. Trebuie optat pentru o instalaţie denocturnă cu un randament luminos ridicat, cu o durabilitate ridicată şi uşor de întreţinut.

În video-ul de mai jos puteţi vedea un teren construit pentru Primăria Comunei Gorneşti, finanţat prin Fonduri Europene, de către Atlas Sport.

Cele mai mari avantaje ale unei nocturne cu led
Iluminarea terenului de sport este de departe cel mai mare consumator de energie şi cea mai importantă cheltuială pentru cele mai multe cluburi sau baze sportive. Iluminatul convenţional este caracterizat printr-un consum mai mare de energie, în comparaţie cu iluminatul modern; cu până la 65%, ca să fim mai precişi!

În plus, iluminarea unui teren sport cu led, poate oferi o multitudine de beneficii. Dacă display-urile tradiţionale de iluminat furnizează o lumină galben şi inegală, nocturna cu led pentru terenuri sportive, poate afişa lumina albă strălucitoare pe întregul teren, la o intensitate uniformă. Acestă lumina se aseamănă mult cu lumina naturală, ceea ce face mai uşor de observat culorile şi mişcările, care, la rândul lor, sporesc în mod semnificativ jocul.

Luminozitate deplină cu o simplă apăsare de buton
Odată ce comutatorul este pornit, lumina se aprinde în mod direct, întrucât ledurile nu au nevoie de încălzire în prealabil. Prin urmare, este posibil să stingeţi luminile între sesiunile de joc sau meciuri, economisind energie şi costuri preţioase.
În plus, este uşor de estompat sau crescut intensitatea luminii, ceea ce face posibilă reglarea intensităţii lămpilor led pe terenul sportiv. Există, de asemenea, opţiunea de a închide anumite zone ale iluminatului pe terenul propriu-zis, ceea ce poate economisi energie în timpul antrenamentelor, de exemplu. Mai mult decât atât, nocturnele cu led, permit focalizarea optimă a luminii, excluzând situaţiile de disconfort şi neplăceri ale rezidenţilor, în comparaţie cu formele convenţionale de iluminat.

Iluminatul cu LED pentru terenuri sportive poate oferi beneficii semnificative pentru baza sportivă. În concluzie,o nocturnă cu led pentru teren sportiv, oferă:

– Consum de energie redus considerabil (peste 70%)
– Lumină albă, luminoasă
– Niveluri de lumină reglabile cu ajutorul variatoarelor
– Lămpi montate pe luminozitate maximă
– Tulburare a ordinii minimă pentru locuitorii din zonă

Cu peste 11 ani experienţă Atlas Sport oferă servicii de proiectare şi construcţii terenuri sportive/baze sportive, atât în ţară, cât şi în străinătate, indiferent de gradul de dificultate.

www.atlassport.ro
https://www.facebook.com/AtlasSportRo

5 Commentarii

 1. Stan mariana mihaela

  in data de 15/08/2016 la 8:26 am - Răspunde

  Buna ziua. Am un teren in cernica si m ar interesa tartan sau multifunct , si 4 lampi! Mihaela stan 0727048690

 2. Nelu

  in data de 11/05/2017 la 6:51 pm - Răspunde

  Buna seara,
  Ma intereseaza 4 lampi pentru un teren de tenis de picior. Dimensiuni 18 per 25.
  Ce lampi imi recomandati si ce aveti?
  Multumesc!

  • ATLAS SPORT

   in data de 12/05/2017 la 5:35 am - Răspunde

   Buna ziua!
   Pentru mai multe detalii va rugam sa sunati la nr. 0755 085 354 sau sa ne scrieti la adresa office@atlassport.ro. Multumim!

 3. Guzun Elena

  in data de 31/10/2019 la 8:24 am - Răspunde

  Bună ziua. Mă interesează becuri Led soclu E40 de 300 w pentru un teren de fotbal

  • ATLAS SPORT

   in data de 31/10/2019 la 5:14 pm - Răspunde

   Buna ziua,

   Nu comercializam becuri individuale.

   Multumim!

Lasă un răspuns.

Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!