O suprafață sintetică impermeabilă pentru pista de alergare

Să fim cinstiți, există vreun atlet, vreun alergător obișnuit, etc., care să aibă plăcerea de a concura sau de a alerga pe o pistă  de alergat sintetică, și care ar preferă o suprafață neasfaltată și tare în detrimentul unei suprafețe ușoare pentru articulații, care  îmbunătățește performanța și este simplu de utilizat?
Beneficiile deținerii unei piste de alergare cu o suprafață sintetică de înaltă calitate depășesc cu mult orice argument pentru o suprafață de asfalt, cu excepția bugetului. Deci, care sunt avantajele unei suprafețe sintetice de înaltă calitate? Ele sunt multe, dar cele prezentate în cele urmează, sunt unele dintre cele mai importante.

1) Siguranță – Este simplu faptul că suprafețele sintetice sunt mai sigure pentru atleți și amatori, indiferent dacă întâmpină un obstacol sau cad pur și simplu în timpul alergării. Nu există nici un substitut pentru SIGURANȚĂ!

2) Mai puține răni – Asfaltul este o suprafață pe care se antrenează greu, iar antrenamentele prelungite vor afecta sănătatea articulațiilor, vor cauza lovituri severe de la căderi etc. Toate suprafețele sintetice sunt mai ușor de utilizat și unele pot fi chiar mai iertătoare decât altele.

3) Performanță – Suprafețele sintetice oferă sportivilor mai multe ocazii de a se desfășura. În plus, sistemele impermeabile oferă o “revenire a energiei” mult mai mare, astfel încât performanța  devine optimă!

4) Protecția asfaltului – Majoritatea designerilor nu iau niciodată în considerare protecția sistemului poliuretanic impermeabil. Orice inginer geotehnic vă va spune că cel mai mare dușman al asfaltului este umiditatea. Un sistem poliuretanic impermeabil creează în mod esențial o umbrelă pe întreaga suprafață asfaltică, izolându-l de toate efectele dăunătoare ale intruziunii umidității și ale daunelor rezultate. Rezultatul final al unui sistem închis este o longevitate mai mare, oferind astfel protecție maximă asupra investiției unui proprietar!

5) Estetică – cred că toți sportivii și amatorii în general doresc să aibă o facilitate pe care vor să se antreneze, să facă exerciții și să o folosească. În plus, doresc să fie atractivă și doresc să se mândrească cu școala și comunitatea lor. Un sistem din poliuretan, luminos, frumos, de înaltă calitate, impermeabil, oferă toate aceste beneficii!

În concluzie, există multe alte beneficii ale unei suprafețe sintetice de înaltă calitate, sportivii noștri merită siguranța, protecția și performanța unei suprafețe sintetice, iar proprietarul merită să aibă o protecție maximă în lupta lui pentru finanțare!

4 Commentarii

 1. popa dragus ioan aurel

  in data de 20/01/2018 la 6:24 am - Răspunde

  dorim sa refacem tartanul din incinta stadionului din alba iulia si va solicitam o tehnologie in acest sens .pista de atletism este de 4400 mp si este acoperita cu placi de tartan care datorita intemperiilor timp de 30 de ani a creat o deplasare de 4-5 cm intre placi.asteptam o solutie,o oferta pentru repararea acesteia.

  • ATLAS SPORT

   in data de 22/01/2018 la 6:44 am - Răspunde

   Buna ziua. Va rugam sa ne contactati la numarul de telefon : 0755085354 sau ne scrieti un mail la adresa : office@atlassport.ro

 2. popa dragus ioan aurel

  in data de 20/01/2018 la 6:28 am - Răspunde

  va lansez o invitatie daca doriti sa vedeti la fata locului,dupa data de 27 ianuarie 2018

  • ATLAS SPORT

   in data de 22/01/2018 la 6:45 am - Răspunde

   Buna ziua. Va rugam sa ne contactati la numarul de telefon : 0755085354 sau ne scrieti un mail la adresa : office@atlassport.ro

Lasă un răspuns.