Despre terenurile de sport interioare

Aveţi în vedere utilizarea unui teren sportiv interior? Iată câteva sfaturi care vă vor fi de folos:

Atunci când vremea de afară nu este prielnică, nimic nu este mai potrivit pentru jocurile sportive decât un teren sintetic interior. Abilitatea de a găzdui jocuri, sesiuni de antrenament – chiar şi competiţii – în ciuda precipitaţiilor, temperaturilor scăzute şi multor altele, este ceva pe care nu puteţi pune o etichetă de preţ. Dar există lucruri care trebuie luate în considerare înainte, iar luarea deciziei de a instala un teren interior aduce un act de echilibru între aceste aspecte.

Un constructor sportiv vă poate ajuta să decideţi ce opţiune este potrivită pentru dvs., evaluând nevoile, terenul şi bugetul. Reţineţi că timpul cel mai potrivit pentru rezolvarea eventualelor probleme, este atunci când proiectul este încă pe planşa de desen; de asemenea şi cel mai ieftin. Iată câteva puncte cheie care trebuie abordate:

Domeniul de aplicare al proiectului: Este aceasta doar o structură care va acoperi un teren? Vă interesează să aveţi o instalaţie completă, un teren cu echipamente de fitness, săli de antrenament etc. – sau ceva între? Va include toalete, vestiare, etc.?
Structura va acoperi un teren preexistent sau este vorba de un loc care va include şi terenul sportiv?
Va fi permanent sau temporar? Dacă structura este doar pentru a acoperi terenul, este ceva care se va deschide atunci când vremea se va încălzi?


Ce sport va găzdui terenul? Amintiţi-vă că diferitele sporturi au nevoie de diferite dimensiuni ale terenului. Unele structuri prefabricate sunt disponibile numai în anumite dimensiuni; Discutaţi cu contractantul şi asiguraţi-vă că sunteţi pe aceeaşi lungme de undă despre acest lucru.
Ce tip de iluminare aveţi nevoie? Există mai multe opţiuni pe piaţă.

Spatiu pentru tribune: va fi nevoie de tribune pentru spectatori? Dacă da, câte?
Vor fi necesare structurile şi facilităţile adiacente? Anticipaţi că aveţi nevoie de magazii de depozitare, de parcare etc.?

Controlul climatizării: Cu sisteme eficiente şi adecvate, puteţi asigura că instalaţia dvs. rămâne la un nivel optim de temperatură şi umiditate pentru sportivi.
Un flux de venit mare: un teren interior poate să-şi plătească propriul drum, deoarece va găsi o clientela gata. Programele atletice ale şcolilor adiacente, echipele de călătorie locale, sporturile cluburilor şi chiar pro echipele vor fi cel mai probabil interesate să aibă un loc de joacă care să ofere condiţii fiabile pe parcursul iernii.

Întreţinerea rămâne esenţială: la fel cum terenurile în aer liber au nevoie de îngrijire, tot aşa şi terenurile de interior necesită mentenanţă şi supraveghere. De exemplu, deoarece terenul nu va avea irigare, devine şi mai important să aveţi un program regulat pentru a menţine suprafaţa curată.
Reţineţi, de asemenea, că dacă utilajele alimentate cu gaz sunt încorporate în procedurile de întreţinere, sistemul de ventilaţie va trebui să fie suficient. Cu cât aveţi mai multe facilităţi, cu atât mai important va fi timpul de întreţinere. Un teren de sport interior poate fi rezervat/ocupat foarte uşor toată ziua – astfel blocaţi perioadele de întreţinere.

Păstrarea curată a terenului: există o mare îngrijorare pentru potenţialul de creştere a organismelor dăunătoare pe suprafaţa terenurilor sportive;
Drenarea bună este încă o necesitate: dacă v-aţi gândit că un teren care rămâne acoperit nu va avea nevoie de un sistem de drenare, gândiţi-vă din nou. Este posibil ca terenul să trebuiască să fie găzduit ocazional – cel puţin în zonele care au fost supuse scurgerilor, rănilor sau accidentelor.

Există, bineînţeles, multe sfaturi bune atunci când vine vorba de instalarea unui teren de sport, dar cel mai bun sfat este că vă aflaţi la capătul oricărui proiect. Un profesionist de design licenţiat va fi de nepreţuit în colaborarea cu dvs. pentru a crea cele mai bune conceptuale posibile pentru proiect.
Asiguraţi-vă că lucraţi cu cineva care are experienţă în facilităţile sportive.

Lasă un răspuns.

umplutura teren de sport terenuri fotbal volei copii Tribuna terenuri de tenis renumite terenuri de tenis din zgura terenuri sportive minifotbal terenuri lut zgura terenuri minifotbal terenuri tenis vestiare sportive terenuri tenis parchet terenuri sportive beton terenuri multifunctionale terenuri sportive video terenuri sport gazon sintetic usamv cluj napoca terenuri de tenis gazon artificial unde alergam in bucuresti terenuri de tenis tribune umplutura teren sportiv volei interior terenuri sportive sintetice tribune sportive volei udare gazon terenuri sport tartan terenuri multisport terenuri sport terenuri tenis gazon artificial utilaje intretinere gazon sintetic UEFA terenuri tenis gazon sintetic volei pe plaja terenuri de sport umplutura teren sport terenurile de tenis terenuri tenis curte tip pardoseli sportive tipuri piste terenuri multisport scoli terenuri sintetice