Pardoseli sportive pentru sălile de sport din licee

Fiecare proiect de acoperire sportivă este unic. Bazele sportive școlare vin în diferite dimensiuni, au bugete mari și mici și nevoi specifice, în funcție de sfera programului atletic al școlii.
Pe măsură ce etapele de cercetare și de planificare pot fi dificile, toată lumea trebuie să înceapă de undeva. Iată care sunt câteva sfaturi despre ce lucruri ar trebui să fie luate în considerare atunci când alegeți tipul de pardoseală pentru facilitatea dumneavoastră.

Alegerea unui sistem de pardoseală din lemn de esență tare
Pentru licee  și școli gimnaziale, sala de sport este inima școlii și servește că locație centrală pentru sporturile interioare și educația fizică. Alegerea pardoselii este una dintre cele mai importante decizii pe care le veți lua cu privire la întreaga instalație sportivă.
Luați-vă timp să examinați cu atenție aspectele biomecanice și kinesiologice ale sistemelor de pardoseli din lemn de esență tare. În timp ce o suprafață sintetică, este excelentă pentru scopuri multiple, într-un cadru școlar gimnazial, pentru  licee, luați în calcul caracteristici precum calitatea și performanță lemnului de esență tare.
Investiția dvs. în pardoselile de lemn este, de asemenea, o investiție în studenții și sportivii dumneavoastră.
Pentru elevii sportivi, absorbția șocurilor și uniformitatea sunt două dintre trăsăturile cheie pe care trebuie să le luați în considerare la o pardoseală de sport din lemn. O pardoseală  sportivă consistentă ajută jucătorii să aibe un joc mai puțin tentativ, astfel încât aceștia se pot deplasa pe teren în voie.
În același timp, o bună absorbție a șocurilor minimizează impactul asupra articulațiilor și mușchilor sportivilor. Vibrația excesivă se presupune că duce la oboseală, care crește potențialul de rănire. Cu toate acestea, cele mai multe pardoseli atletice nu au vibrații armonice consecvente care ar provoca un prejudiciu de oboseală și ar necesita o expunere extinsă pe termen lung.

Selectarea suprafețelor sportive în cadrul liceului
Dacă școala dvs. are în plan schimbarea pardoselilor terenurile de baschet sau sală de gimnastică, acesta este, de asemenea, un moment bun pentru a lua în considerare înlocuirea altor suprafețe în școala dvs.

Lasă un răspuns.

terenuri de tenis gazon artificial terenuri fotbal udare gazon video utilaje intretinere gazon sintetic terenurile de tenis volei pe plaja terenuri multifunctionale terenuri sportive sintetice terenuri de sport volei copii terenuri sport tip pardoseli sportive terenuri de tenis din zgura terenuri sport gazon sintetic terenuri sportive minifotbal Tribuna terenuri tenis parchet terenuri de tenis terenuri sportive beton terenuri tenis gazon sintetic umplutura teren de sport vestiare sportive tipuri piste volei interior terenuri sintetice unde alergam in bucuresti terenuri multisport scoli terenuri tenis tribune usamv cluj napoca terenuri tenis gazon artificial terenuri de tenis renumite terenuri sport tartan volei terenuri lut terenuri minifotbal terenuri sportive umplutura teren sportiv terenuri tenis curte terenuri multisport umplutura teren sport zgura UEFA tribune sportive