Pardoseli sportive pentru sălile de sport din licee

Fiecare proiect de acoperire sportivă este unic. Bazele sportive școlare vin în diferite dimensiuni, au bugete mari și mici și nevoi specifice, în funcție de sfera programului atletic al școlii.
Pe măsură ce etapele de cercetare și de planificare pot fi dificile, toată lumea trebuie să înceapă de undeva. Iată care sunt câteva sfaturi despre ce lucruri ar trebui să fie luate în considerare atunci când alegeți tipul de pardoseală pentru facilitatea dumneavoastră.

Alegerea unui sistem de pardoseală din lemn de esență tare
Pentru licee  și școli gimnaziale, sala de sport este inima școlii și servește că locație centrală pentru sporturile interioare și educația fizică. Alegerea pardoselii este una dintre cele mai importante decizii pe care le veți lua cu privire la întreaga instalație sportivă.
Luați-vă timp să examinați cu atenție aspectele biomecanice și kinesiologice ale sistemelor de pardoseli din lemn de esență tare. În timp ce o suprafață sintetică, este excelentă pentru scopuri multiple, într-un cadru școlar gimnazial, pentru  licee, luați în calcul caracteristici precum calitatea și performanță lemnului de esență tare.
Investiția dvs. în pardoselile de lemn este, de asemenea, o investiție în studenții și sportivii dumneavoastră.
Pentru elevii sportivi, absorbția șocurilor și uniformitatea sunt două dintre trăsăturile cheie pe care trebuie să le luați în considerare la o pardoseală de sport din lemn. O pardoseală  sportivă consistentă ajută jucătorii să aibe un joc mai puțin tentativ, astfel încât aceștia se pot deplasa pe teren în voie.
În același timp, o bună absorbție a șocurilor minimizează impactul asupra articulațiilor și mușchilor sportivilor. Vibrația excesivă se presupune că duce la oboseală, care crește potențialul de rănire. Cu toate acestea, cele mai multe pardoseli atletice nu au vibrații armonice consecvente care ar provoca un prejudiciu de oboseală și ar necesita o expunere extinsă pe termen lung.

Selectarea suprafețelor sportive în cadrul liceului
Dacă școala dvs. are în plan schimbarea pardoselilor terenurile de baschet sau sală de gimnastică, acesta este, de asemenea, un moment bun pentru a lua în considerare înlocuirea altor suprafețe în școala dvs.

Lasă un răspuns.