Petreceţi mai mult timp acasă cu ajutorul terenurilor de sport rezidenţiale

Mulţi atleţi din întreaga lume s-au confruntat cu o întrebare dificilă, dar relevantă: “Ar trebui să îmi fac abonament la sala de fitness?” Aceasta poate părea o idee grozavă, datorită numărului de fotografii de pe reţelele sociale pe care le vedem zilnic prietenii care fac deja acest lucru şi pe care suntem invidioşi.
Sau datorită rezultatelor pe care vi le-au arătat prietenii care au slăbit.
Oamenii încep de multe ori să meargă la sală mai mult în timpul verii şi în timp ce o mică taxă lunară ar putea să vă convingă că merită, există întotdeauna alternative.

O alternativă uimitoare la sala de fitness este un teren de sport în curtea casei.
Poate că citiţi aceste rânduri şi vă gândiţi că voi: “Nici măcar nu jucaţi baschet sau volei”, dar, amintiţi-vă că există utilizări alternative care vin cu un astfel de teren în curte, cum ar fi transformarea acesteia într-o zonă de gimnastică, un teren de badminton, sau altele.
Un alt beneficiu care vine odată cu construcţia unui teren de sport privat este alegerea plasamentului. De exemplu, aveţi libertatea de a îl instala în interior, ceea ce este grozav, sau în aer liber pentru un teren de sport în natură.

Iată câteva motive pentru care această investiţie minunată vă poate salva de la o sală de fitness publică sau un teren de sport supraaglomerat:

Nu va trebui să părăsiţi niciodată casa


Suntem cu toţii aglomerati şi avem prea puţin timp pentru noi înşine. Nu numai că mulţi dintre noi muncim 40 de ore pe săptămână, dar unii chiar avem copii de care trebuie să avem grijă, să îi trimitem la şcoală şi să îi înscriem la concursuri – toate în timp ce încă incearcam să le facem timp pentru antrenamentul lor regulat.
Pe de altă parte, copiii ar putea avea dificultăţi în a putea lua parte la activităţi fizice dacă părinţii lor sunt întotdeauna prea ocupaţi să-i ducă în parc.

Un teren de sport în curtea casei va rezolva problemele de planificare. Acesta va elimina necesitatea de a ieşi din casă, economisind timp şi combustibil. Nu mai trebuie să staţi prin trafic, pierzând timp preţios în schimbul unei ore la sala de fitness sau pe terenul de tenis.
În afară de economisirea timpului, copiii dvs.  vor putea să se bucure de un joc de baschet în timp ce sunteţi ocupaţi să pregătiţi cina.

Beneficiile de siguranţă sunt de neegalat
Sălile de sport publice sunt bune atunci când vine vorba de reguli cu privire la echipamente şi instructori care să aibă grijă de atleţi. Cu toate acestea, există sute de oameni care pot ocupa o sală de gimnastică în acelaşi timp, ceea ce face dificilă siguranţa ca fiind prioritatea numărul unu. Aici este locul în care o sală de gimnastică sau un teren în curtea casei câştigă teren.

Când vine vorba de copii, un teren de sport public se poate dovedi periculos din cauza constrângerii concrete şi a aglomerării publice. Un teren de sport în curtea casei poate elimina foarte mult aceste riscuri.
Având un spaţiu personal de antrenament poate oferi beneficii mari de siguranţă şi sănătate. Vă permite să vă alegeţi suprafaţa preferată pentru a vă asigura confortul şi siguranţa exerciţiilor fizice, pentru a şti întotdeauna unde sunt copiii dumneavoastră.

Lasă un răspuns.