Protejarea gazonului artificial

Accesibilitatea gazonului artificial înseamnă că terenurile de fotbal şi alte facilităţi sportive pot fi înfiinţate aproape oriunde. Materialul este mai durabil decât iarba reală, dar trebuie să fie îngrijit corespunzător pentru a fi păstrat în cea mai bună stare posibilă. Ca parte a acestui lucru, trebuie să faceţi întreţinerea de rutină pe o bază zilnică şi săptămânală. De asemenea, sunt necesare servicii suplimentare periodice pe tot parcursul anului, dacă doriţi să păstraţi cele mai înalte standarde.

Ca parte a întreţinerii de rutină, suprafaţa trebuie periată. Acest lucru vă va ajuta să eliminaţi fibrele şi să le împiedicaţi uzarea excesivă în anumite zone. Măturarea, de asemenea, ajută la eliminarea contaminanţilor care se vor dezvolta pe gazon, sporind durata de viaţă. Trebuie să îndepărtaţi gunoiul şi să păstraţi terenurile cât mai curat posibil.

Pe termen lung, va trebui să vă asiguraţi că terenul este bine îngrijit. Fibrele se vor aplatiza în timpul jocului, în special în centrul terenurilor şi în zonele în care există cele mai multe acţiuni. Acestea trebuie îngrijite periodic.

În plus, trebuie să monitorizaţi nivelurile de infill. Acest lucru este important deoarece nisipul sau cauciucul ajută la amortizarea suprafeţei, protejând fibrele şi permiţând jocului să continue. Va trebui să păstraţi nivelurile corecte de umplere şi să vă asiguraţi că sunt uniformizate în mod regulat pentru a amortiza întreaga suprafaţă. De asemenea, vor fi necesare servicii speciale pentru a compacta suprafaţa, pentru a menţine drenajul şi pentru a preveni creşterea vegetaţiei, a muschiilor şi a algelor. Toate acestea trebuie făcute profesional.

O modalitate bună de a reduce necesităţile de întreţinere şi de a păstra terenul artificial în stare bună este să îl păstraţi acoperit. Acest lucru îl va menţine uscat, protejat de elemente meteorologice şi va limita cantitatea de contaminanţi care vin în contact cu materialul. Pur şi simplu acoperirea suprafeţelor va prelungi viaţa lor şi va reduce foarte mult uzura.

Există pe piaţă o gamă largă de soluţii pentru terenurile artificiale, fie că este vorba de structuri de acoperire pentru a păstra întreagă unitate închisă, fie un acoperiş retractabil care poate fi închis noaptea sau când plouă.
Oricare ar fi necesitatea protecţiei dvs, suntem încrezători că le putem întâlni şi vă putem ajuta să obţineţi cea mai mare utilizare din terenul dvs.

Lasă un răspuns.

Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!