Cum să ţineţi copiii departe de tehnologie: miniterenurile de sport rezidenţiale

Pe măsură ce vremea începe să se încălzească şi începem pregătirea pentru vară, mulţi nu reuşesc să vadă ce minuni ne oferă activităţile în aer liber. De la drumeţii până la sportul preferat, activitatea fizică este esenţială pentru menţinerea sănătăţii. Cu toate acestea, ne confruntăm cu provocări atunci când este vorba despre faptul că oamenii nu au suficientă activitate fizică în zilele noastre.

Avansarea tehnologiei aduce declinul sănătăţii globale în rândul indivizilor. Nimeni nu vrea să trăiască o viaţă nesănătoasă, motiv pentru care un miniteren de sport în curtea casei, poate contribui la combaterea acestor riscuri pentru sănătate. Iată câteva motive pentru care un teren de sport în curte este mai bun decât petrecerea timpului în casă, atât pentru copii, dar şi pentru adulţi, în aceeaşi măsură.

Exerciţiile sporesc performanţa mentală
În timp ce mulţi ar putea crede că statul în casă timp de ore întregi şi tastarea pe computerele lor este stimulantă mental, studiile arată altfel. S-a dovedit că exerciţiile, mai ales atunci când sunt realizate afară în aer liber şi curat, stimulează concentrarea şi creativitatea.
Un teren de sport în aer liber se va dovedi a fi mai eficient în obţinerea abilităţilor creative ale copiiilor decât orice tabletă sau telefon ar putea vreodată. Nu există nici o aplicaţie care să îi antreneze fizic pe copiii sau adulţi. Prea mult timp petrecut cu tehnologia poate fi, de asemenea, rău pentru organism, provocând dureri de cap şi probleme de vedere.

Dispoziţie îmbunătăţită
Petreceţi nenumărate ore jucând un joc video frustrant poate aduce dezavantaje şi poate provoca o creştere a nivelului de furie la copii. Dar petrecerea timpului pe terenul de sport în aer liber, poate reduce aceste stări. Mişcarea şi jocul sportiv s-au dovedit a reduce nivelul de stres şi de anxietate.
Jocurile şi tehnologia pot plictisi, dar la sfârşitul unui antrenament pe terenul sportiv din curtea casei, poate fi garantat aproape întotdeauna un moral îmbunătăţit şi o stare de spirit mai bună.

Faceţi schimbarea
Beneficiile pentru sănătate care vin odată cu activitatea în aer liber depăşesc plăcerea temporară pe care o pierdeţi din petrecerea orelor petrecute pe jocurile video sau alte activităţi statice.
Nu aşteptaţi până când tehnologia va deteriora sănătatea copiiilor dumneavoastră, investiţi într-un viitor sănătos şi luaţi în considerare instalarea unui teren de sport în curtea casei.

Lasă un răspuns.