Sfaturi pentru a rămâne hidratați în timp ce jucați sporturi în aer liber

Ați observat că vremea pare a fi mai caldă decât obișnuia să fie? Când jucați sport în aer liber, pe timpul verii, este important să vă mențineți hidratați, astfel încât temperaturile ridicate să nu vă afecteze sănătatea.

Sfaturi pentru a rămâne hidratat
Mai întâi de toate, beți multă apă când afară este cald. Apa este cel mai bun prieten al corpului tău în momente ca acestea. Cu cât mai multă, cu atât mai bine. Când faceți sport în aer liber, transpirați mult, astfel încât corpul pierde apă. Prin urmare, trebuie să fie reaprovizionat. Beți apă înainte, în timpul și după momentele în care faceți mișcare în aer liber la temperaturi ridicate. Orice șansă pe care o aveți de a va odihni la umbra unui copac, departe de soarele fierbinte, profitați de ea.

Dacă și când vă aflați în aer liber și transpirați mai mult de o oră, în afară de apă, ați putea să beți băuturi sportive, care vă oferă electroliți și carbohidrați. De ce face asta? Băuturile sportive ajută la prevenirea a ceea ce este cunoscut sub numele de “hiponatremie”, adică sodiu scăzut în sânge. După sesiunea sportivă, o modalitate bună de a obține mai mult fluid și sodiu în sistemul dvs. ar fi să consumați supă sau să beți suc de legume.

De asemenea, adăugați mai multe fructe și legume în alimentația zilnică deoarece acestea alimentează sistemul cu apă și potasiu. Mulți sportivi mănâncă banane în mod regulat. Care sunt băuturile pe care trebuie să le evitați dacă și când intenționați să ieșiți pe teren în soarele fierbinte? Alcool, ceai, cafea, suc și lapte.

Cu cât mai multă energie consumați în căldură, cu atât mai multă proteină ar trebui să aibă corpul dumneavoastră. Mixurile de fructe și nuci, împreună cu apă – sunt bune după ce ați stat în căldură un timp.

Lasă un răspuns.


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!