Sfaturile noastre privind maximizarea facilităților sportive

Puterea sportului
Nu este un secret faptul că sportul joacă un rol important în școli și comunități; beneficiile exercițiilor regulate depășesc starea de sănătate și fitness. Sportul are puterea de a transforma viețile, iar persoanele care fac exerciții regulate tind să fie mai concentrate, mai motivate și mai fericite! Pe măsură ce tot mai mulți oameni devin conștienți de beneficiile sportului, facilitățile, din comunitate și centrele de agrement sunt mai importante decât oricând. Dacă doriți să vă îmbunătățiți facilitățile existente, indiferent dacă sunteți o școală, un centru sportiv sau un club privat, iată câteva dintre sfaturile noastre.

Structuri sportive
Maximizați orele în care elevii, membrii sau clienții dvs. se pot juca și antrena pe terenul de sport. Acoperirea terenului sau sălii de sport înseamnă că facilitățile pot fi folosite în fiecare zi, indiferent cât de rece sau umed poate fi afară. Cele mai multe structuri sportive sunt potrivite pentru o întreagă gamă de diferite sporturi, fotbal, tenis, baschet și chiar înnot. La Atlas Sport, realizăm acoperiri pentru orice tip de bază sportivă, care oferă o înălțime amplă pentru toate sporturile și iluminat de înaltă calitate pentru antrenamentele de seară.

Decizii privind economisirea energiei
Când vine vorba de design-ul structurii (lor) sportive, luarea deciziilor ecologice nu numai că vor fi benefice pentru mediu, ci și pentru succesul facilităților și al finanțelor. Bazele sportive cu structuri de acoperire translucide permit luminii naturale în timpul zilei și reduc nevoia de iluminare artificială scumpă. Aerul proaspăt este esențial într-un mediu sportiv, astfel încât sistemele de ventilație și climatizare trebuie să lucreze constant pentru a îndepărta umezeala și pentru a menține spațiul rece. Asigurați-vă că aparatele dumneavoastră de aer condiționat și ventilație sunt bine întreținute și folosiți ventilația naturală atunci când este disponibilă. Întrebați echipa de proiectare și instalare despre modul în care instalațiile dvs. pot economisi energie și bani!

Pardoseli și suprafețe de joc


Având tipul potrivit de pardoseală instalat poate face o mare diferență experienței jucătorilor prin evitarea vătămărilor și îmbunătățirea performanțelor. Desigur, nu putem împiedica oamenii să cadă sau să se rănească, dar putem reduce probabilitatea de rănire. Într-un mediu sportiv, pardoselile cu tracțiune adecvată vor reduce riscul de alunecare a oamenilor și absorbția șocurilor va fi mai ușoară la nivelul articulațiilor atunci când aceștia alunecă. Tipul potrivit de podele poate, de asemenea, reduce zgomotul, ducând astfel la o experiență de joc îmbunătățită.

Echipamente
Nici o facilitate sportivă nu este completă fără echipamentul potrivit. Investiți în echipamente sportive de bună calitate, cum ar fi cercuri de baschet, plase de badminton și rachete, de exemplu, și păstrați totul bine întreținut și într-un loc sigur. Dacă securitatea este un factor important pentru facilitatea dvs. sportivă, de exemplu, puteți alege să aveți pereți placați din oțel instalați ca o măsură de precauție suplimentară.

Lasă un răspuns.

terenuri sport gazon sintetic terenuri de tenis din zgura terenuri tenis curte umplutura teren de sport terenuri de sport terenuri multisport terenuri sport terenuri fotbal volei tribune sportive UEFA terenuri de tenis terenuri tenis gazon artificial terenuri tenis gazon sintetic tipuri piste terenuri sportive sintetice terenuri de tenis gazon artificial zgura udare gazon terenuri multisport scoli tip pardoseli sportive terenuri multifunctionale terenurile de tenis terenuri lut volei interior terenuri minifotbal unde alergam in bucuresti Tribuna vestiare sportive tribune umplutura teren sport terenuri sportive minifotbal terenuri sport tartan volei pe plaja terenuri tenis parchet terenuri sportive terenuri de tenis renumite umplutura teren sportiv terenuri tenis terenuri sintetice video volei copii terenuri sportive beton utilaje intretinere gazon sintetic usamv cluj napoca