Testimoniale Primării în urma colaborării cu Atlas Sport

ATLAS SPORT a avut onoarea de a construi sute de terenuri sportive pentru profesionişti şi amatori.
Construcţiile noastre au schimbat viaţa familiilor, şcolilor, comunităţilor şi echipelor sportive de toate tipurile. Ne face plăcere să împărtăşim cu dumneavoastră, modul în care afacerea noastră a îmbunătăţit vieţile altora, incluzând în cele ce urmează, câteva dintre testimonialele celor care ne-au fost parteneri:

testimonials

 

“Recomandăm firma SC ATLAS SPORT SRL pentru execuţia terenurilor şi parcurilor de joacă de calitate, deoarece este o companie de încredere, cu un personal de execuţie excepţional, iar raportul preţ-calitate este avantajos. Am fost foarte mulţumiţi de rezultate, de aceea în viitor vom apela la ei cu încredere!”


                                                                                         Mureşan Florin, Primar comuna Baciu, CLUJ

 

ЅС АТLАЅ COMPANY SRL a dat dovadă de profesionalism şi dedicaţie, respectând termenele şi calitatea lucrărilor specificate în caietul de sarcini.
Pe parcursul lucrărilor, firma s-a dovedit a fi un partener demn de încredere, executând lucrări de calitate înaltă, la un preţ corect, oferind comunei şi comunităţii noastre un grad de satisfacţie deosebit.
Baza Sportivă este folosită de atunci la capacitate maximă de către locuitorii comunei Acăţari, dar şi din localităţile din zonă, fapt ce confirmă din nou calitatea lucrărilor executate de ЅС АТLАЅ COMPANY SRL, precum şi sustenabilitatea acesteia. În acest sens, recomand ЅС АТLАЅ COMPANY SRL şi altor autorităţi ale administraţiei publice locale.”
                                                                                                                            Osváth Csaba, Primar Acăţari, MUREŞ

 

“Considerăm că lucrările executate de SC ATLAS SPORT SRL în cadrul Contractul de lucrări, privind “Execuţie lucrări pentru amenajare teren de sport multifuncţional în loc. Dumbrăvioara, Comuna Ernei”, sunt lucrări de calitate care se comportă ireproşabil după predare.”

   Jánosi Ferenc, Primar Ernei, MUREŞ

“Colaborarea cu firma SC ATLAS COMPANY SRL în decursul lucrărilor a fost foarte bună şi consider că firma susnumita este o companie de încredere, terenul a fost executat la un preţ corect şi calitate pe măsură, deci gradul nostru de satisfacţie este maxim.”

               Kolcsar Gyula, Primar Gorneşti, MUREŞ

 

Recomandăm firma SC ATLAS SPORT SRL pentru execuţia terenurilor şi parcurilor de joacă de calitate, deoarece este o companie de încredere, cu un personal de execuţie excepţional, iar raportul preţ-calitate este avantajos.
…. am fost foarte mulţumiţi de rezultate, de aceea în viitor vom apela la ei cu încredere !

         Mureşan Florin, Primar Baciu, CLUJ

“Ca urmare a colaborării şi derulării proiectului “Proiectare şi construcţie teren multifuncţional, la cheie, 42x22m în localitatea Cunţa, comuna Şpring, judeţul Alba”, apreciem calificativul lucrărilor executate, din punct de vedere al calităţii, ca fiind unul FOARTE BUN, evidenţiind următoarele aspecte:
– calitate la standarde înalte a lucrării realizate;
– colaborare fără echivoc cu Atlas Sport pentru realizarea acestui proiect;
– încadrare în termenul de execuţie;
– preţul corect de execuţie, ţinând seama de cerinţele exprimate.
Recomandăm cu căldură altor beneficiari care doresc proiectarea/construcţia unei baze sportive, firma Atlas Sport SRL.”

                                                                                                             Rusu Daniel Gheorghe, Primar Şpring, ALBA

 

“În legătură cu proiectul “Teren sintetic de minifotbal” efectuat de către societatea SC Atlas Sport SRL, apreciem calificativul produsului furnizat, din punct de vedere al calităţii, ca fiind unul foarte bun.
Putem afirma că SC Atlas Sport SRL este o companie de încredere, iar colaborarea a fost una excelentă, societatea răspunzând promt la solicitările beneficiarului.
Recomandăm fără reţineri compania SC Atlas Sport SRL şi altor administraţii publice/societăţi private.”

     Kereskényi Gábor, primar Satu-Mare

Lasă un răspuns.


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!