Tot ce trebuie să știți despre jocul de tenis pe suprafețe dure

 Ce face terenurile dure atât de speciale?
Suprafețele dure sportive sunt de fapt o suprafață cu mai multe straturi. Stratul inferior este adesea realizat din beton sau asfalt. Aceasta ajută suprafața să ofere jocului o viteză celebră și săritură mare. Acoperirea care stă la baza acestei baze și formează terenul pe care îl vedem cu toții că un strat sintetic/acrilic.
Din cauza lipsei de absorbție a șocurilor, terenurile dure sunt cunoscute pentru jocul rapid pe care îl oferă și, prin urmare, sunt foarte potrivite pentru stilurile de servire puternice. Suprafețele de teren dure sunt cea mai obișnuită suprafață de tenis; acestea sunt durabile și au cele mai scăzute niveluri de întreținere în comparație cu pietriș, zgură și gazon.

Stilul de joc diferit necesită diferite echipamente?
Dacă doriți să luați în serios jocul dvs. de tenis, atunci există anumite echipament de tenis care sunt mai potrivite pentru jocul pe suprafețele dure ale terenului de tenis. Jocul de tenis pe un teren cu suprafață dură este un joc rapid, mingea se confruntă cu mai puțină frecare atunci când atinge suprafața și trebuie să fie suficient de rezistentă pentru a rezista forței continue a impactului.
Nu contează producătorul cu care mergi pentru mingile de tenis; Wilson, Dunlop sau Penn, pentru toți cei trei producători de mingi de tenis au aceeași diferențiere atunci când vine vorba de produsul lor.
Pentru tenisul pe teren hard, cel mai bine este să optați pentru mingi de tenis de calitate profesională. Acest lucru este opus variantelor de campionat sau de agrement.
Open-ul Australianul și US au tendința de a favoriza mingea Wilson Professional, deoarece este proiectată să se deplaseze mai încet și să săra puțîn mai puțîn, ceea ce acționează că o contrabalansare plăcută cu înclinațiile naturale ale suprafeței dure a terenului.

Am nevoie de îmbrăcăminte specială pentru a juca tenis pe teren dur?
Când vine vorba de îmbrăcăminte, primul lucru pe care l-aș recomanda, este o pereche bună de pantofi. După o minge bună, care face jocul mai distractiv, o pereche de adidași profesioniști este cel mai bun lucru pe care îl puteți avea. Spre deosebire de mingile de tenis, există un aspect mult mai important pentru cumpărarea unei perechi de adidași pentru tenis și aceasta este preferința personală, întrucât picioarele fiecăruia sunt diferite.
Cel mai important lucru când căutați adidași de tenis este nivelul bun de amortizare. Terenul de tenis de teren este neiertător pentru picioare, deci un impermeabil adidas de tenis este imperativ. După aceea, talpa exterioară este importantă, pentru că vă veți întoarce și va veți mișca foarte mult. Aceste mișcări, combinate cu o suprafață rigidă a terenului, se pot transforma într-un antrenament dur pentru picioare și pantofi. Un pantof bine cusut, cu o talpă exterioară dură, fac cea mai bună combinație.

Ce fel de joc ar trebui să joc
Dacă sunteți un jucător serios de tenis, la orice nivel există un stil de joc diferit, care este necesar, în funcție de suprafața pe care jucați.
Jocul pe terenul de tenis cu suprafață hard, favorizează cei care joacă cu serviri puternice. Pentru cei care au un nivel de abilitate care permite acest joc, o tactică de servit tip volei poate fi de asemenea bine folosită pe un teren dur, în special pe cel cu o bază din beton. Viteza jocului împreună cu servirea înseamnă că adversarul are și mai puțin timp să se pregătească pentru loviturile lor.

Lasă un răspuns.


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!