Transformaţi curtea din spatele casei într-un teren sportiv de mare clasă

Partea importantă în procesul de amenajare a curţii din spatele casei, pentru a satisface nevoile dvs., include asigurarea că aţi încorporat spaţii care sunt dedicate hobby-urilor preferate, în care familia şi prietenii se pot distra şi relaxa. Pentru mulţi proprietari de case cu familii active, aceasta înseamnă inclusiv terenuri de tenis, mese de ping-pong, gazon, terase sau alte terenuri folosite pentru sport.
În funcţie de ce doriţi să amenajaţi în curtea din spatele casei, veţi avea nevoie, de asemenea, de spaţiu pentru zone de divertisment în aer liber, o bucătărie în aer liber sau un grătar, o alee, gazon, flori sau o fântână.
În unele cazuri, un anumit spaţiu poate face dublu serviciu şi poate satisface mai mult decât unei din necesităţile familiei.


De exemplu, o peluză de gazon artificial poate fi folosită ca un spaţiu deschis de joacă pentru copii şi animale de companie şi apoi rapid transformată într-un teren de volei sau un teren de badminton atunci când prietenii sosesc.
Atunci când creaţi în curte, terenuri şi spaţii de joacă pentru distracţie, funcţionalitatea generală a curţii ar trebui să aibe un accent primar, dar siguranţa şi atractivitatea vizuală sunt la fel de importante.

Pentru a găsi o inspiraţie şi a alege design-ul terenului care funcţionează cel mai bine pentru dvs. şi familia dvs., verificaţi următoarele sfaturi pentru terenurile de sport care iau în considerare siguranţa, funcţionalitatea şi atracţia generală a curţii.

Zona jocurilor: Lucruri de luat în considerare
Înainte de a ne scufunda în diferite opţiuni care ar putea funcţiona bine pentru familia dvs. şi în spaţiul disponibil în curtea din spate, există câteva lucruri pe care trebuie să le aveţi în vedere atunci când decideţi ce va funcţiona cel mai bine pentru dvs.
Iată 4 lucruri de luat în considerare atunci când proiectaţi un joc sau un spaţiu sportiv în curte:

1. Aveţi suficient spaţiu suplimentar pentru a dedica o anumită zonă pentru o anumită utilizare?
Poate aveţi o curte mare, cu mult spaţiu pentru un teren de baschet, dar dacă spaţiul este limitat, poate fi necesar să luaţi în considerare proiectarea unui spaţiu care poate fi folosit pentru mai mult de un scop.
Adică terenurile sportive multisport, pe care se pot juca mai multe jocuri.

2. Poate ideea de proiectare să crească odată cu familia?
Echipamentele pentru locurile de joacă sunt perfecte pentru copiii mai mici, dar nu funcţionează la fel de bine pentru a menţine adolescenţii ocupaţi cu activităţi pozitive în curte casei.
Când proiectaţi un spaţiu sportiv sau de joc, luaţi în considerare modul în care spaţiul poate fi transformat de-a lungul anilor, pentru a continuă să răspundă nevoilor în schimbare ale familiei.
Suprafeţele sportive rezidenţiale, terenurile care pot fi folosite în mai multe scopuri sau suprafeţe mari de gazon artificial, sunt exemple de spaţii de joc care pot ţine pasul cu copiii în creştere.

3. Alegeţi o pardoseală sau o suprafaţă sigură
Tinerii şi adulţii competitivi vor aluneca, cădea, îşi vor şterge genunchii şi îşi vor zdrobi coatele când se vor juca pe terenul de sport în curte.
Nu puteţi proteja complet membrii familiei şi prietenii de câteva lovituri sau căderi, dar le puteţi oferi o suprafaţă mai sigură, optând pentru gazonul sintetic sau suprafeţe sportive destinate utilizării în curte.

4. Puteţi transforma un spaţiu existent pentru a va satisface mai bine nevoile?
Dacă vă gândiţi să vă îndepărtaţi peluza de gazon natural şi să o înlocuiţi cu ceva mai prietenos cu pământul, curtea ar putea fi cel mai potrivit loc pentru a va instala gazonul artificial pentru terenul sportiv.
Dacă aveţi o terasă veche de beton care a văzut zile mai bune, aceasta ar putea fi suficient de bună pentru a se transforma într-un teren mulţi-sport cu o suprafaţă de cauciuc aşezată peste betonul existent.
Acest lucru vă poate economisi cheltuiala de demolare şi vă oferă o zonă de sport în curte care se potriveşte mai bine nevoilor familiei dumneavoastră.

Lasă un răspuns.


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!