Unde putem alerga în București?

Activitățile sportive au devenit din ce în ce mai promovate, în ultima vreme. Tot mai mulți oameni conștientizează beneficiile unei vieți active și ies ușor din amorțeala unei ierni lungi.
Jogging-ul se află în topul celor mai îndrăgite activități sportive, asta pentru că îți permite să alergi în orice loc, nefiind nevoie de o sală de sport, un instructor sau un program strict.
Dacă un ești convins încă de beneficiile alergatului, atunci ar trebui să știi că acesta te va ajuta în lupta cu kilogramele și nu numai.

1

Cu fiecare sută de metri în plus pe care o alergăm, cu fiecare 5 minute care se adaugă la timpul nostru obișnuit de jogging,  inima noastră devine tot mai puternică. Alergatul previne bolile cardiovasculare, infarctul și diabetul.
Așadar, pregătește-ți echipamentul și ieși în aer liber pentru o tură de alergat. Dacă ești din București, îți recomandăm câteva locuri și piste numai bune de alergat. Chiar dacă Bucureștiul nu este un oraș foarte jogging friendly, există totuși posibilități de alergat pentru cei care își doresc asta.
Iată care sunt acestea:
– Parcul Herăstrău, oferă un spațiu generos, dar și posibilitatea de a alerga la umbră, întrucat aleile sunt poziționate la umbră. O tură de parc are aproximativ 6 km.

2

– Pista de atletism Lia Manoliu, este o pistă îndragită de bucureșteni; se află în sectorul 2 iar accesul pentru public pe pista de atletism este limitat la doua ore pe zi: 7:30 – 8:30 și 19:30 – 20:30, fără să fie condiționat de vreo taxă.

3

 

– Parcul Titan ( IOR), este asfaltat, păzit și este locația perfectă pentru o tură de alergat, ce poate ajunge la aproximativ 4 km. Singurul dezavantaj al acestui parc ar fi neexistența unei surse de apă potabilă

Parcul IOR, Bucuresti

 

 

– Parcul Kiseleff – oferă o distanță de 4 km pentru un traseu. (Bvd Kiseleff- Piața Victoriei- Arcul de Triumf – Piața Charles de Gaulle – Bvd Aviatorilor- Victoriei)

– Stadionul Iolanda Balas, situat în zona Agronomiei, oferă o pistă de atletism cu tartan , specială pentru alergători. Intrarea este de 8 lei, sau abonament lunar 90 lei.

5

 

– Parcul Tineretului, se află și el pe lista pasionaților de sport. O tură de parc are aproximativ 3 km lungime. Parcul este păzit de firma de securitate însă nu există o sursă de apă potabilă.
– Parcul Lacul Morii – este amplasat în zona Cartierului Crangasi, pe malurile celui mai mare lac din București. Un traseu în jurul lacului are 7 km.
– Stadionul Dinamo, o bună opțiune pentru cei din Sectorul 2, dar nu numai. O oră pe pista costa 2 lei. Este dotat cu pista de atletism și instalație nocturnă.

ALL

 

Așadar dacă doriți să vă întăriți sănătatea prin sport, alergatul este una dintre cele mai bune opțiuni.
Pe locuri, fiți gata…

_________
Printre serviciile pe care le oferă echipa noastră se numară și cel de proiectare pista de atletism, dar nu numai. Construim și reabilităm piste de atletism cu tartan la cele mai înalte standarde de calitate.

 

 

2 Commentarii

 1. Camelia

  in data de 15/06/2016 la 11:30 am - Răspunde

  Daca dati exemplu Parcul Herastrau, nu mai puneti poza cu Parcul Circului de Stat.

  • ATLAS SPORT

   in data de 15/06/2016 la 4:46 pm - Răspunde

   Multumim de atentionare. A fost o greseala!

Lasă un răspuns.


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!