5 mituri despre gazonul sintetic

În articolul de astăzi, vom explora câteva dintre cele mai populare mituri despre gazonul sintetic. Acestea se bazează adesea pe opinii sau perspective. Haideți  aruncăm o privire mai atentă.

Instalarea gazonului sintetic este prea scumpă
Este adevărat că instalarea gazonului artificial costă mai mult decât plantarea semințe de gazon natural.
Dacă aveți o suprafață mare de acoperit, costurile pot crește foarte repede. În cazul gazonului sintetic, costurile de instalare vor fi vizibile abia după câte luni sau ani. Deoarece nu trebuie să coșiți, să fertilizati sau să tratezi gazonul sintetic de insecte dăunătoare, banii pe care-i veți cheltui pe o mașină de tuns iarba, întreținere, produse de gazon și alte bunuri,  rămân în buzunar.

Nu pare real
Gazonul artificial are diferite lungimi și gradienți.
Puteți cumpăra gazon scurt, cu o culoare verde vibrantă pentru a imita aspectul unui teren. Puteți, de asemenea, să-l cumpărați cu lame mai lungi și diverse nuanțe verzi pentru a fi aproape indistinguizabile de gazonul natural.

Gazonul sintetic devine prea fierbinte pentru atingere
Gazoul natural rămâne mai rece la atingere chiar și în cele mai fierbinți zile, deci acest mit este parțial adevărat.
Cu toate acestea, nu este atât de fierbinte încât nu puteți sta pe el; s-ar putea simți mai puțin confortabil decât pe gazonul real. Instalarea unui sistem hidraulic ascuns sau a unei plăcuțe speciale sub gazon va ajută la menținerea proaspătă în zilele fierbinți. De asemenea, puteți opta pentru o nuanță de culoare mai deschisă pentru a respinge razele soarelui și să dispersați o parte din căldură.

Nu este bun pentru animalele de companie


Dimpotrivă, ar trebui să instalați gazon artificial dacă aveți animale de companie. Instalarea gazonului sintetic vă poate economisi banitimp și dureri de cap. O suprafață cu gazon sintetic nu conține purici și căpușe, nu creează condițîi de noroi după ce plouă și îi ține pe câini curați indiferent de cât de mult aleargă pe el.

Nu necesită nici o întreținere
S-ar putea să nu fiți nevoit să vă coșiți pajiștea, dar tot trebuie să o mențineți și să îndepărtați resturile din candin când. Dacă câinele se joacă pe gazon, va trebui să strângeți fecalele  după el. O spălare ocazională cu săpun și apă va menține curat gazonul sintetic și va îndepărta orice miros care ar putea să rămână în urmă.

Nu lăsați miturile despre gazonul sintetic să vă împiedice să vă bucurați de el în curtea voastră.

Lasă un răspuns.


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!