Cele mai bune opțiuni de iluminare pentru terenurile atletice

Veți observa o preponderență a corpurilor de iluminat cu LED-uri pe piață și o tendință generală către tehnologia solidă.
Indiferent de nivelul competiției pe care o găzduiește terenul dvs., fie că este vorba despre fotbalul de tineret, fotbal de liceu sau despre concursuri naționale – sau orice altceva – mai devreme sau mai târziu, va trebui să activați aceste lumini.
Doar ce se întâmplă atunci când o faceți? Adesea, nu aveți o reacție foarte impresionantă. Uneori, pentru că unele lumini sunt arse. Alteori, este din cauza strălucirii care se extinde departe în afară terenului. Uneori, pentru că luminile sunt vechi, duc la distorsiuni de culoare pe teren.
Și, pe lângă toate acestea, facturile de utilități nu devin mai mici.
Așadar, este timpul pentru un nou set de lumini. Dacă ar fi să recunoaștem, iluminarea terenului de sport nu este o cheltuială mică. Există o mulțime de oameni care ar prefera să aleagă ceva cu un factor mai wow. Cu toate acestea, din motive de siguranță, este necesar să recunoașteți înfrângerea în acest domeniu și să începeți să luați în considerare opțiunile de iluminare.
Ceea ce probabil veți observa este o preponderență a corpurilor de iluminat cu LED-uri de pe piață și o tendință generală către tehnologia solidă. Tendința generală în iluminat este, cu siguranță, spre iluminatul solid cu LED-uri.
În ultimii 5 ani, comenzile pentru produsele de iluminat au crescut cu peste 60% LED. În ceea ce privește iluminatul sportiv, adoptarea a fost mai lentă, dar continuă să câștige impuls. Adoptarea mai lentă se datorează câtorva factori, mai ales nivelurile mai ridicate de lumină necesare pentru facilitățile sportive și orele generale de funcționare a facilităților sportive de noapte.
Luând în calcul avansurile în tehnologie, producția de corpuri de iluminat LED-uri se află într-un punct în care acestea reprezintă un substitut viabil pentru corpurile de iluminat metalic de 1.000 wați. Eficiența celor mai performanțe corpuri de iluminat cu LED-uri de înaltă performanță depășește acum peste 100 de lumeni pe watt.

De fapt, spun experții, chiar dacă iluminatul nu are inițial un factor wow, cu siguranță poate oferi unul atunci când sunt pornite, din mai multe motive.

Factor de luminozitate
Ceea ce se uită mereu când vorbim despre lumină este indicele de randare a culorilor CRI. Aceasta este o măsură a modului în care lumina redă culorile în comparație cu lumina soarelui. Luminile cu LED-uri sunt de fapt mai aproape de lumina soarelui decât lumina fluorescentă.
Această lumină mai albă și mai luminoasă se traduce într-o experiență vizuală mult mai bună. Luminile pe teren vor fi mai vizibile – și asta vor observa și spectatorii. Adesea, deoarece unele sisteme vechi de iluminat, au tendința de a avea o strălucire gălbuie. Nu va fi cazul unui nou sistem, mai ales al unui sistem cu LED-uri.

A fi eficiente din punct de vedere energetic
În general, cu cât sistemul de iluminare este mai nou, cu atât este mai eficient din punct de vedere energetic. Și din moment ce multe școli și parcuri aderă acum la tehnici de construcție mai ecologice, sistemele cu LED-uri primesc toată atenția.
Eficiența energetică este o problemă majoră atunci când vine vorba de adoptarea unui nou sistem de iluminare.
De asemenea, un sistem LED va oferi o lumină mai uniformă decât alte corpuri de iluminat de pe piață; în condiții normale, nu va fi necesară înlocuirea acestora, ani de zile.

Lasă un răspuns.


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!