Este lumina LED potrivită pentru iluminatul terenurilor de sport?

Ca răspuns pentru economisirea energiei și cerințele de reducere a emisiilor societății, iluminatul cu LED-uri a început să câștige încrederea oamenilor, rapid. Iluminarea cu LED-uri a terenurilor de sport înlocuiește iluminarea cu lămpi tradiționale cu halogenuri metalice.
Iluminatul sportiv afectează trăirile și experiența sportivilor și spectatorilor pe terenul sportiv. Atlas Sport oferă soluții profesionale de iluminat sportiv care pot servi terenurilor de sport de toate dimensiunile, pentru a asigura o iluminare adecvată care să se potrivească nevoilor dumneavoastră. Importanța iluminării este evidentă, la fel ca și calitatea și durabilitatea.


Pentru o lungă perioadă de timp, luminile cu halogenuri metalice și-au îndeplinit datoria, însă acestea au un consum mare de energie și costuri mari de întreținere, multe dintre ele fiind înlocuite de lumini LED. Caracteristicile slabe ale acestora, fac ca iluminarea cu LED-uri să fie înlocuirea perfectă a sursei tradiționale de lumină.
Atunci când vizionăm un meci de fotbal din comfortul casei noastre, suntem entuziasmați de joc și de ce se întâmplă pe teren, iar iluminarea terenului de fotbal face ca toată această emoție să dureze mai mult.
Mulți dintre noi poate nu ne-am imaginat ce se va întâmpla dacă nocturna terenului de fotbal s-ar opri sau nu ar mai funcționa. Sistemele de iluminare cu LED ar rezolva această problemă.
LED-urile, cunoscute și sub numele de iluminat verde, surse de economisire a energiei și de lungă durată, sunt alegerea ideală pentru terenurile sportive, astfel încât aceste situații să nu apară în timpul meciurilor sau competițiilor sportive.


Acest tip de iluminare sportivă este potrivită pentru terenurile de baschet, terenurile de tenis, fotbal, volei și alte jocuri sportive. Expertiza și echipamentele noastre vă pot transforma obiectivele în soluții eficiente.
Cu nocturnele LED jocurile de pe terenul dvs vor fi mai luminate, oferind o utilizare optimă a energiei.

Lasă un răspuns.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 4339

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 4339