Cum poţi să ai propriul tău teren de sport în curte?

Miniterenurile rezidenţiale Atlas Sport sunt concepute pentru a oferi proprietarilor de case (vile/pensiuni) posibilitatea de a practica sportul zilnic. Un teren de sport oferă familiei un antrenament bun şi permite acesteia să petreacă timp de calitate împreună. Este de asemenea, un loc ideal unde puteți să vă invitați prietenii şi apropiaţii.
Puteţi organiza un grătar şi apoi să faceţi o competiţie de tenis.

CARE SUNT BENEFICIILE ȘI COSTURILE REALIZĂRII UNUI TEREN SINTETIC ÎN CURTE?

Miniterenurile rezidenţiale Atlas Sport sunt construite pentru a se potrivi nu numai spaţiului disponibil în curte, dar şi stilului de viaţă al familiei, intereselor, precum şi activităţii sportive. În medie, un miniteren se poate construi în maxim o săptămână de la prima întâlnire cu constructorul, până când terenul poate fi practicat. Terenurile sintetice  sunt construite din aceleasi materiale durabile şi de calitate folosite si la realizarea terenurilor de sport profesionale. În funcţie de mărimea terenului sintetic, tipul de suprafaţă şi dotări, miniterenurile pot începe de la preţul de 3800 de euro.

STUDIILE ARATĂ CĂ SPORTUL CREȘTE INTELIGENȚA COPIILOR

Nu doar că ii ajută să crească sănătoși și să le dezvolte corpul, în plus îi ajută și să-și crească performanțele intelectuale. Sportul crește de asemenea puterea de concentrare. S-a observat că micuții care practică sportul în mod regulat au o capacitate mai mare de concentrare și îndeplinesc sarcini intelectuale cu mai multă acuratețe, de multe ori și mai rapid decât copiii sedentari.

SIGURANȚA ȘI FERICIREA COPIILOR

În ceea ce priveste timpul de joacă al copiilor, nu există nici un alt mod de joacă mai recomandat precum nici o altă suprafaţă de sport în aer liber, care oferă o mai bună combinaţie de absorbţie a şocului (protecţie faţă de accidentări), răspuns minge, tracţiune şi interactiune mai bune decât miniterenurile rezidenţiale în aer liber.

Alegeţi să construiţi un teren de sport chiar în curtea casei. Acest pas va avea numeroase beneficii:

  • Încurajează copiii să pună deoparte telefonul mobil şi să experimenteze distracţia şi sportul în aer liber, la doar câţiva paşi afară din casă.
  • Un impact important asupra copiilor, atât din punct de vedere fizic, dar şi social, îndemnându-l să interacţioneze cu ceilalţi membrii ai familiei, sau cu prietenii la un meci chiar în curtea casei.
  • Îmbunătățirea stării generale de sănătate a întregii familii și schimbarea stilului de viață dintr-unul sedentar într-unul activ și sănătos
  • O inimă sănătoasă, creşterea energiei şi o modalitate de a pierde sau de a vă menţine greutatea corporală.
  • Posibilitatea practicării diferitelor sporturi şi activităţi: fotbal, tenis, volei, baschet în aer liber
  • Impact vizual plăcut
  • Costuri de întreținere reduse

Vă veţi putea convinge singuri de toate aceste beneficii.

Un teren sintetic este o investiţie importantă pentru sănătatea familiei dumneavoastră – de ce să investiţi în ceva mai puţin bun pentru propria familie?

Atlas Sport oferă servicii de calitate, iar acest fapt este dovedit de rezistenţa în timp a terenurilor noastre, indiferent de condiţiile meteorologice care se abat asupra terenului. În plus pentru toate serviciile noastre oferim o garanţie de 5 ani.
Miniterenurile rezidenţiale sunt construite la cea mai bună calitate şi folosind cele mai durabile materiale, motiv pentru care acestea au o durată de viaţă de peste 10 ani.

Lasă un răspuns.

Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!