Întrebări frevente despre miniterenurile rezidenţiale

1. Cât de mult spaţiu este necesar pentru a construi un miniteren sportiv în curtea mea?
Miniterenurile rezidenţiale Atlas Sport
sunt concepute pentru a se potrivi nu numai spaţiului disponibil în curtea dumneavoastră, dar şi stilului de viaţă al familiei, intereselor, precum şi activităţii sportive. Deci, răspunsul este: miniterenurile pot fi personalizate; putem construi miniterenuri de aproape orice dimensiune sau configuraţie, iar reţeaua noastră de constructori este una mare şi experimentată, cu peste 100 de proiecte finalizate. De ce ai să încredere în altcineva să construiască visul familiei tale?

2. Care este intervalul de timp pentru a construi un miniteren rezidenţial?
În funcţie de mărimea şi întinderea curţii dumneavoastră, Atlas Sport poate finaliza un miniteren într-un timp foarte scurt. Desigur, pregătirea terenului, turnarea betonului şi orarul aglomerat – atât al constructorului cât şi al familiei tale, poate necesita un pic mai mult timp decât este planificat iniţial.
Dar, în medie, un miniteren se poate construi în maxim o săptămână de la prima întâlnire cu firma noastră, până când terenul poate fi practicat.

3. Oferiţi şi accesorii şi dotări pentru miniterenuri?
Atlas Sport confecţionează o mare varietate de componente, accesorii şi echipamente pentru miniterenuri, de cea mai bună calitate. În funcţie de interesele familiei tale, acestea ar putea include, sisteme de iluminat jocul pe timp de noapte, plase şi rachete pentru tenis, badminton şi alte sporturi, stâlpi de volei, panouri de baschet, porţi, etc. Practic, tot ceea ce aveţi nevoie pentru miniterenul de sport.

4. Pot alege mai mult combinaţii de culori pentru terenul meu?
Sigur că da! Atlas Sport oferă terenuri de joc cu un număr aproape nelimitat de opţiuni de culori şi combinaţii. Fie că este vorba de culori obişnuite, sau doar un sistem care se va potrivi casei dumneavoastră, curţii sau cartierului, noi proiectam şi construim miniterenuri rezidentiale în diverse combinaţii de culori!

5. Oferiţi modele personalizate de miniterenuri de joc?
Desigur! Cu ajutorul configuratorului nostru online, vă puteţi alege tipul de miniteren dorit. Puteţi selecta după preferinţe, tipul de gazon, împrejmuirea, dimensiunea şi multe altele.

6. În cazul în care suprafaţa terenului se deteriorează, cât de dificil este de înlocuit?
Nimic mai simplu! Deoarece suprafeţele sportive Atlas Sport sunt construite din materiale durabile şi de calitate, şansă oricărui prejudiciu este mică. Totuşi, în cazul în care există porţiuni ce trebuie să fie înlocuite, constructorul poate rezolva rapid şi uşor problema.

7. Cât costă constructia unui miniteren?
În funcţie de mărimea terenului, tipul de suprafaţă şi dotări, miniterenurile pot începe de la preţul de 3800 de euro.
Totuşi, designul miniterenului poate include caracteristicile pe care le doriţi cel mai mult în cadrul bugetului dumneavoastră, astfel încât veţi obţine miniterenul potrivit pentru dumneavoastră şi pentru bugetul disponibil.

8. Cum se menţine un miniteren de sport?
Întreţinerea şi îngrijirea miniterenului este simplă. O mătură, o suflantă, sau un furtun poate fi folosit pentru a menţine suprafaţa superioară fară moloz, iar din moment ce apa se scurge rapid prin intermediul reţelei deschise, curtea dumneavoastră este gata imedat după curăţare sau condiţii meteorologice nefavorabile.

10. De ce este importantă suprafaţa terenului? Nu se poate juca direct pe beton?
Mulţi dintre noi am crescut jucând pe o suprafaţă din beton sau asfalt şi chiar unii dintre noi mai avem cicatrici care dovedesc asta! Vorbim aici însă de siguranţa copiilor dumneavoastră; nu există nici o suprafaţă de sport în aer liber, care oferă o mai bună combinaţie de absorbţie a şocului (protecţie faţă de accidentări), răspuns minge, tracţiune şi jucabilitate mai bune decât miniterenurile rezidenţiale în aer liber.

11. În ce fel sunteţi mai buni decât alte companii care vând aceleaşi produse?
Cu aproape orice achiziţie pe care o faceţi, aveţi opţiuni şi alternative şi există alte câteva companii care construiesc terenuri rezidenţiale la fel ca Atlas Sport. Cele mai multe dintre ele pretind a fi “la fel de bune” ca Atlas Sport, iar unele vor vinde produse inferioare, la preţuri mai mici.
Atlas Sport oferă servicii însă produse de calitate, iar acest fapt este dovedit de rezistenţa în timp a terenurilor noastre, indiferent de condiţiile meteorologice care se abat asupra terenului. În plus pentru toate serviciile noastre oferim o garanţie de 5 ani.
Un teren de joc este o investiţie importantă pentru sănătatea şi apropierea familiei dumnevoastra – are sens să investiţi în ceva mai puţin bun pentru propria familie?

12. Cât timp va rezista un miniteren rezidenţial?
Miniterenurile rezidenţiale sunt construite la cea mai bună calitate şi folosind cele mai durabile materiale, motiv pentru care acestea au o durată de viaţă de peste 10 ani.

 

Lasă un răspuns.


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!