Cum tenisul vă poate îmbunătăți sănătatea

În zilele noastre foarte mulți oameni merg la sala de fitness în încercarea de a obține un fel de “antrenament total al corpului”, când de fapt, mai mult decât atât, ar trebui să aibă în vedere jocurile sportive precum tenisul. Tenisul este un joc ce poate fi jucat atât de tineri cât și de persoanele în vârstă deopotrivă. Aceasta implică folosirea întregului corp, precum și a minții, pentru a ne da seama în ce direcție trebuie să ne deplasăm pentru a lovi mingea.
Știați că tenisul este un intens arzător de calorii? Mulți oameni nu își dau seama că un joc de tenis arde mai multe calorii decât aerobicul, canotajul, patinajul, călăritul, mersul pe bicicletă sau jocul de golf. Wow!
Tenisul face ca oamenii să se simtă bine – ajută inima să pompeze și sângele să curgă prin vene. Datorită fizicității jocului de tenis, acesta îi ajută pe oameni să își reducă tensiunea arterială și să scadă stresul. Jocul de tenis chiar scade șansa de a suferi osteoporoză și boli de inimă mai târziu în viață.

Dacă jobul pe care îl aveți implică statul la birou în cea mai mare parte a zilei, trăind un stil de viață sedentar, este timpul să luați în considerare jocul de tenis.
Din moment ce tenisul le solicită jucătorilor să se deplaseze mult, acesta ajută la îmbunătățirea flexibilității lor, mai ales la nivelul șoldurilor și umerilor.
Pe lângă beneficiile fizice, jocul de tenis oferă de asemenea beneficii mentale și emoționale. Nu poți juca tenis în mod pasiv – mintea noastră trebuie să fie destul de activă și angajată pentru a anticipa mișcările.
Jucătorii de tenis par să fie mai optimiști decât majoritatea oamenilor, așa cum ar trebui să fie. O modalitate foarte bună de a scăpa de o parte din furia, anxietatea sau tensiunea acumulată, este să jucăm un joc de tenis.
Din punct de vedere social, tenisul este un sport minunat cu ajutorul căruia ne putem face prieteni și intâlni oameni noi. Puteți juca fie pentru distracție, fie competitiv; bucurați-vă de distracția care rezultă din exercitarea minții și corpului prin tenis.

Lasă un răspuns.


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!