De cât spaţiu aveţi nevoie pentru un teren multisport în curte?

Vă place ideea unui teren multisport în curte? Cui nu?
Un astfel de miniteren în spatele casei, va încânta copiii, va distra prietenii şi chiar te va îndemna şi pe tine la o viaţă mai activă şi sănătoasă.
Dar ce faci atunci când terenul din spatele casei tale nu are o suprafaţă atât de mare? Se va potrivi un teren multisport acolo?
Vestea bună este că terenurile sportive rezidenţiale pot fi personalizate şi concepute pentru a se potrivi nu numai spaţiului disponibil în curtea ta, dar, de asemenea, activităţii sportive şi stilului de viaţă al familiei tale. Deci, puteţi avea un teren de sport, volei sau tenis de aproape orice dimensiune şi configuraţie, chiar în curtea casei.
Cu toate acestea, există şi câteva reguli ce trebuie respectate pentru a beneficia de o experienţă bună de joc.
De exemplu, nu puteţi juca un joc adevărat de baschet în acel mic spaţiu din spatele garajului unde ţineţi pubelele de gunoi.

Aruncă o privire la spaţiul curţii
În primul rând, du-te afară şi analizează zona din curtea în care întrevezi terenul de sport. Se măsoară spaţiul. (Folosirea unei rulete este metoda cea mai exactă)
Acum că ai o idee asupra spaţiului disponibil, poţi să reflectezi ce teren s-ar potrivi curţii tale.

De cât spaţiu are nevoie fiecare sport?
Baschetul este pasiunea familiei tale?
Dacă linia de 3 puncte este importantă, vei avea nevoie de un teren de cel puţin 8×12 metri, pentru a permite unui jucător să arunce la coş din spatele liniei.
Dacă volei este jocul tău preferat, vei avea nevoie de 9x18m pentru un teren de volei.
Această configuraţie permite construcţia unui miniteren de baschet, a unui teren complet de volei şi altor sporturi nete pe acelaşi teren.
Spaţiul din curtea ta îţi va spune ce tip de teren se potriveşte cel mai bine.
Dacă vă place de badmintonul, un teren necesită o suprafaţă de 9×16 m. Tenis? Vei avea nevoie de 40×20 m.

Joacă-le pe toate!
Cel mai important lucru despre un teren rezidenţial multisport este că vă permite să vă bucurati de de toate sporturile pe care le iubiţi, folosind acelaşi spaţiu, inclusiv baschet, tenis, badminton, fotbal, volei, etc.

Alte reguli de ţinut în minte
Ţineţi cont de faptul că oraşul în care locuiţi şi doriţi construcţia unui miniteren rezidenţial poate avea propriile sale reguli cu privire la terenurile sportive.
Terenurile nu pot fi construite în sisteme septice, de exemplu, şi multe oraşe nu vor permite că un teren să fie construit în apropierea zonelor umede.
Terenurile sportive trebuie să fie plasate suficient de departe de copacii mari, ale căror rădăcini nu vor fi o problema.

Lasă-ţi curtea pe mâna Atlas Sport
Atlas Sport construieşte orice tip de teren rezidenţial personalizat, astfel încât putem crea o suprafaţă sportivă, pentru a se potrivi oricărui sport doriţi.

Poţi conta pe măiestria noastră şi serviciile complete pe care le oferim, alături de o garanţie de 5 ani.
Realizăm terenuri sportive în aer liber pentru fotbal, volei, baschet, tenis, badminton din gazon sintetic şi natural, zgură, tartan, etc.

6 Commentarii

 1. liviu istratescu

  in data de 29/05/2017 la 9:20 am - Răspunde

  Buna ziua,

  Am o minibaza sportive in Comuna Berca si as vrea sa mai costruiesc un mic teren multisport (streetball, volei, badminton).

  Liviu
  0769453535

  • ATLAS SPORT

   in data de 29/05/2017 la 9:38 am - Răspunde

   Buna ziua!
   In cel mai scurt timp veti fi contactat pentru o oferta si mai multe detalii.

 2. Ionut

  in data de 04/12/2017 la 4:27 pm - Răspunde

  Am un teren de aprox 35/ 15 m si as dori un teren multi sport..puteti sa imi daceti o oferta?

  • ATLAS SPORT

   in data de 05/12/2017 la 7:48 am - Răspunde

   Buna ziua. Va rugam sa ne contactati la numarul de telefon : 0755085354 sau ne scrieti un e-mail la adresa : office@atlassport.ro pentru a discuta cu un specialist din echipa noastra despre terenul multisport.Va multumim

 3. Rucan Andrian

  in data de 07/12/2018 la 8:38 pm - Răspunde

  Buna ziua,
  avem un teren cu dminesiunea 12×40 m. pentru ce sporturi poate fi organizat un teren sportiv multifunctional luind in considerare dimensiunile terenului. Expediati-ne o schita si un pret estimativ. Va multumesc anticipat.

  • ATLAS SPORT

   in data de 12/12/2018 la 8:21 am - Răspunde

   Buna ziua,

   Va multumim pentru interesul acordat societatii Atlas Sport.
   Pentru a discuta mai in detaliu dimensiunea terenului dvs si ce sar potrivi, va rugam contactati-ne la unul din numerele de telefon 0755085354 / 0728272505 sau email contact@atlassport.ro unde să adaugați și un numar de telefon la care puteti fi contactat.

   O zi buna !
   Echipa AtlasSport

Lasă un răspuns.