Sfaturi pentru a vă ajuta să construiţi o pistă de atletism accesibilă

În articolul de astăzi vom vorbi despre modalităţi prin care puteţi construi o pistă de atletism accesibilă.
Primul pas este acela de a atrage şi angaja un designer şi constructor cu experienţă şi cunoştinţe în construcţiile sportive. De ce? Deoarece cea mai ieftină pistă este aproape întotdeauna cea mai scumpă. Cu alte cuvinte, “obţineţi ceea ce plătiţi”. Există o zicală în industrie: “Cea mai ieftină pistă va fi probabil cea mai scumpă”. Este normal să urmăriţi cele mai scăzute oferte şi preţuri, gândindu-vă că puteţi obţine în cele din urmă o pistă accesibilă, totuşi, după aproape 15 ani experienţă în construcţia a facilităţilor sportive, am constatat că aceasta este ultima modalitate de a economisi bani. Calificările şi experienţa contează. Pregătirea şi certificarea contează. Puteţi plăti acum sau plătiţi mai târziu, în funcţie de cine vă construieşte pista dorită.

Aţi prefera să aveţi o pistă unde aţi economisit cu 20% mai puţin faţă de alte piste, dar care rezistă doar 5 ani datorită incompetenţei sau aţi plăti mai degrabă pentru o pistă care va dura zeci de ani şi vă economiseşte bani pe termen lung? Care credeţi că va oferi cel mai mare randament pe termen lung? Singura modalitate prin care pista dumneavoastră de atletism va rezista ani de zile este să angajaţi un antreprenor cu experienţă, care ştie cât de important este fiecare pas în a face proiectul dvs. de succes şi va fi în continuare capabil să vă construiască o infrastructură accesibilă la cel mai înalte standarde realizabile.

1. Angajaţi un designer de piste cu experienţă, calificat şi experimentat
2. Angajaţi un constructor de piste de atletism cu experienţă şi cu cel puţin 6 proiecte realizate cu succes
Un constructor de piste certificat, va avea toate resursele necesare pentru a vă realiza un proiect de succes. Acesta are experienţă, cunoştinţele şi instruirea specifică pentru a înţelege componentele numeroase şi diferite ale unui proiect de pistă de atletism şi unde puteţi economisi bani fără a sacrifica calitatea. Construcţia pistelor de atletism este o combinaţie de artă şi ştiinţă foarte specializată, în care numai constructorii de piste certificaţi şi nu constructorii generali sunt conştienţi de numeroasele nuanţe şi de precizia extremă necesară în excavare, drenare, piatră, suprafaţă asfaltică şi suprafaţă sintetică.

3. Specificaţiile ar trebui să înceapă cu elementele “Lucruri prioritare”, apoi să accesaţi elementele “Necesităţi” deoarece nevoia dvs. de a economisi bani creşte

4. Alegeţi cea mai înaltă calitate, cu specificaţii puternice de proiectare
Considerăm că pistele de atletism ar trebui proiectate cu majoritatea componentelor lor la cele mai înalte standarde posibile. În mod specific, considerăm că designul pistei dvs. trebuie să includă specificaţii excepţionale de scurgere, o specificaţie pentru trotuarul asfaltic de mare capacitate, o suprafaţă poliuretanică închisă, curbură şi scurgere a canalelor, zone pavate şi complexe de înaltă calitate.

5. Economisiţi bani cu alternative de deducere
Aşa cum am menţionat mai sus, atunci când stabiliţi preţurile pentru noul dvs. proiect, oferta ar trebui să includă mai întâi toate componentele principale, dar ar trebui să aveţi posibilitatea de a deduce aceste elemente pentru alternative mai accesibile. Aceasta poate fi inclusă în formularul de ofertă sau cerere de preţ, care vă va permite să faceţi economii, minimizând impactul asupra intenţiei designului. Puteţi elimina curbarea betonului sau canalul de scurgere. Un constructor de piste cu experienţă certificată va fi cel mai în măsură să recomande alternative în specificaţiile dvs. pentru a economisi bani şi pentru a vă construi pista la cele mai înalte standarde.

Lasă un răspuns.