Diferența între un gazon sintetic bun și unul ieftin

Astăzi vom face o analiză a gazonului oferit de Atlas Sport versus un gazon sintetic de slabă calitate și ieftin.

Vine o vreme în durata de viață a tuturor terenurilor de sport, când încep să se uzeze și deterioreze. Uneori, un teren de sport necesită o anumită întreținere pentru a fi readus la zilele sale de glorie. Totuși, terenurile cu gazon sintetic au o durată de viață de peste 10 ani, ceea ce le face ideale pentru activitățile sportive precum și o bună investiție pe termen lung.
Suprafețele de teren de sport cu gazon sintetic sunt durabile, rezistente și sigure. Această opțiune sintetică oferă joc nelimitat, întreținere redusă și performanță garantată.

 

Asta, în cazul în care gazonul sintetic este unul bun, care poate oferi toate aceste performanțe. Cum sunteți siguri că gazonul pe care îl achiziționați vă poate oferi siguranță investiției?
Haideți să vedem cum ar trebui să se prezinte un gazon sintetic bun, durabil, performant.

În primul, atunci când vorbim despre gazon sintetic, acesta ar trebui să prezintă următoarele caracteristici:

  • Să aibe o înălțime a firului între 10 mm și 60 mm
  • Să fie dens. De exemplu, pentru terenuri de sport, noi folosim un gazon cu o densitate de 8505 cusături/m și o greutate de 1168/mp.
  • Să aibe o culoare vie, să aibe un aspect estetic deosebit
  • Backing: poliuretan sau latex
  • Să îndeplinească cerințele de calitate FIFA: Suprafețele noastre de gazon artificial îndeplinesc standardele de calitate FIFA
  • Să provină de la o firmă cu epxerienta în domeniu. De peste 15 ani, la Atlas Sport realizăm cu succes proiecte sportive cu gazon artificial și aducem aceste experiențe și cunoștințe proiectului dvs.

Cum deosebiți un gazon de bună calitate, față de unul ieftin și care nu va oferi performanțele așteptate?
Urmăriți ca gazonul să bifeze toate caracteristicile de mai sus și astfel, veți fi siguri că ați ales gazonul potrivit.

Lasă un răspuns.

Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!