Facilități pentru terenurile sportive: bănci și tribune

În multe articole vorbim despre terenurile de sport în sine-cum ar trebui să fie îngrijite, cum să rezolvăm problemele ce apăr și cum să rămanem la curent cu tendințele care afectează afacerea noastră. Dar când analizăm pe cealaltă parte, cele mai mari grupuri de oameni care intră în pe terenurile de fotbal nu vor merge niciodată pe gazon, cu atât mai puțin să înscrie un gol sau să analizeze terenul.
Aceste grupuri de oameni, sunt, așa după cum deja v-ați dat seama, spectatorii, și, în aproape toate cazurile, suportul, biletele și entuziasmul lor fac ca întreaga industrie să continue. Deci, din când în când, este bine să le examinați experiența pe terenul dumneavoastră și să vă dați seama cum să o faceți mai bună.
Deși există o mulțime de terenuri (de exemplu, cele din parcuri) în care părintii își aduc scaune pliante, covorașe de yoga și pături de picnic formând astfel tabere chiar în afara terenului, pentru a urmări meciurile, ne vom concentra inițial pe opțiunile mai formale de locuri pe care oamenii pot sta în timp ce urmăresc meciurile.

Lucrurile elementare
Dacă facilitatea dvs. include un stadion, probabil că aveți deja granturi (tribune) și bănci. Granturile sunt rândurile mai mari și mai lărgi de scaune, adesea cuprinzând mai multe sectoare care facilitează capacitatea spectatorilor de a intra și ieși mai ușor, permițându-li-se accesul la toaletă sau vanzătorilor de suveniruri. Băncile, în schimb, sunt sistemele mai mici și inferioare care au un număr limitat de spectatori.
Gama de opțiuni și alegerea acestora sunt limitate numai de bugetul proprietarului. Opțiunile cu costuri reduse vor fi scaunele standard în stil de bănci; cu toate acestea, există și modele de scaune individuale și multe altele.
Există, de asemenea, seturi de scaune pentru persoanele cu dizabilităti, iar proprietarii de terenuri trebuie să tină cont de necesitatea de a se adapta tuturor persoanelor cu dizabilități. Un constructor calificat de terenuri sportive va putea sfătui proprietarii cu privire la coduri și alte reglementări și este o idee bună să căutati astfel de experți înainte de a efectua orice achiziție.

Fiți flexibil
Pe măsură ce facilitățile găzduiesc un număr din ce în ce mai mare de sporturi și, prin urmare, crește numărul spectatorilor, a devenit necesar că proprietarii să-și mentină opțiunile flexibile.
Atât tribunele, cât și băncile sunt disponibile în modele permanente și portabile și în diferite configurații, concepute pentru a găzdui spectatori de toate dimensiunile și nevoile.

Lasă un răspuns.