Gazonul artificial – utilizări atletice pentru interior

Beneficiile gazonului artificial în aer liber sunt bine cunoscute în întreaga lume. Gazonul artificial reduce cantitatea de apă folosită și facturile la electricitate. Economisește, de asemenea, costurile legate de practicile de întreținere a gazonului natural, cum ar fi cositul, înlocuirea, instalarea și repararea sistemului de stropire și însămânțare.
În plus, gazonul artificial în aer liber ajută la prevenirea deteriorării suprafețelor de joc dure și a leziunilor jucătorilor legate de instalațiile de gazon naturale slabe și de dăunători. Totuși, gazonul artificial nu este doar un material ce poate fi folosit pentru terenurile sportive în aer liber. Este la fel de benefic pentru activitățile sportive din interior:

– gazonul artificial reduce curățarea și reparerea pardoselilor și întreținerea cauzată de încălțăminte, traficul mare, jocul dur și echipamentele. Procesul de curățare este mult mai rapid decât alte materiale pentru podele atletice de interior – personalul de întreținere poate îndepărta cu ușurință resturile cu o mătură sau un furtun.
– oferă o suprafață moale care face ca anumite tipuri de piste de atletism să fie mai plăcute și mai sigure. Sportivii și antrenorii sunt mai puțîn susceptibili de a vedea vânătăi și julituri ale pielii la genunchi și coate datorită căderilor.
– gazonul sintetic permite sportivilor să se antreneze pe o suprafață asemănătoare suprafețelor sportive în aer liber. Ca urmare, ei se pot bucura de un mediu de instruire care îi pregătește în mod optim pentru evenimente sportive în aer liber.

 

Utilizarea gazonului artificial în interior
Uneori este greu ca oamenii să-și imagineze facilități sportive interioare cu pardoseli din gazon artificial, deoarece materialul arată că iarba, însă tot mai mulți proprietari au ales gazonul artificial ca alternativă mai ieftină la pardoselile tradiționale de interior.

Următoarele facilități doar câteva dintre numeroasele zone pe care gazonul artificial a devenit suprafața principală pentru sportul de interior:

– școli și gimnazi
– centre și săli de fitness
– săli de exerciții în casă
– facilități de instruire profesională
– facilități de pregătire universitară
– baseball, softball și fotbal
– terenuri de tenis și volei
– piste de atletism

Gazonul artificial poate fi instalat rapid pe podeaua existentă în oricare dintre aceste locuri. După cum se poate observa că există multe utilizări atletice de interior pentru gazon artificial, contactați un profesionist pentru a discuta despre opțiunile dvs.

Lasă un răspuns.