Iluminatul pe terenurile de sport

Iluminat pentru terenuri de fotbal
Deoarece fotbalul de agrement este de obicei jucat seara, iluminarea eficientă maximizează posibilitatea ca oamenii să participe la joc. Deși nivelul de iluminare va fi evident mai mic decât pentru meciurile difuzate, calitatea iluminării ar trebui să rămână ridicată în ceea ce privește uniformitatea, confortul vizual și limitarea luminii obositoare, în special în zonele rezidențiale în care sunt adesea amplasate facilitățile sportive de agrement.

Iluminat pentru teren de tenis
Atunci când se iluminează un teren de tenis, obiectivul este de a asigura o vizibilitate bună, permițând atât jucătorilor, cât și spectatorilor să urmărească progresul jocului. Mingea, indiferent de locația și viteza acesteia, trebuie să fie întotdeauna vizibilă.


Iluminat pentru facilități de atletism
O vizibilitate bună pentru sportivi, antrenori și juriu, le permite acestora să vadă în mod clar tot ceea ce se întâmplă în zona de competiție sau de antrenament, astfel încât să poată produce cele mai bune performanțe posibile și/sau să ia decizii exacte. Spectatorii ar trebui să poată urmări sportivii, dar ar trebui să poată vedea și alte acțiuni în împrejurimile lor imediate. De asemenea, iluminatul ar trebui să permită spectatorilor să între și să părăsească în siguranță baza sportivă.

Iluminat pentru terenuri sportive multisport 
Terenurile sportive multisport ar trebui să se asigure că iluminatul propus va lua în considerare necesitățile tuturor diferitelor sporturi care vor fi jucate. Trebuie să se țină seama de faptul că proiectarea iluminatului produce uniformitatea iluminării necesare și că reducerea poluării luminoase și a luminii este minimă.

Indiferent de unitatea sportivă pe care doriți să o iluminați, Atlas Sport va propune cele mai durabile, economice și estetice soluții de iluminat. Oferim  cele mai recente sisteme de iluminat sportiv de eficiență înaltă, oferind o soluție de iluminare completă, pentru toate tipurile de sporturi în aer liber și ținând seama de cerințele de la cele mai mici până la cele mai complexe sporturi în aer liber.

 

Lasă un răspuns.