Inspiratie pentru gradina ta

Modul in care vietile noastre se desfasurau a fost influentat mai mult sau mai putin in ultimul an. Cu toate acestea, intre confuzie, stiri alarmante si angoasa, au existat si aspecte pozitive. Printre aceste motive se afla si faptul ca: am petrecut mai mult timp acasa, timp in care poate am devenit mai activi, am petrecut mai mult timp cu familia sau am realizat in sfarsit acele imbunatatiri ale gospodariei pe care nu am avut sansa sa le facem. Schimbarile din ultima vreme au oferit multor oameni spatiu si ragaz pentru a face lucruri, care, in viata cotidiana, nu s-ar fi intamplat. Pentru ca unii oameni petrec mai mult timp acasa, vrem sa va inspiram cu privire la modul in care va puteti transforma spatiul vostru exterior, ca va bucurati cat mai mult de el acum, dar in special dupa ridicarea tuturor restrictiilor.

Gazonul artificial
Cu siguranta prima noastra alegere cand vine vorba de trasformarea spatiului exterior, cum ar fi gradina, este gazonul artificial. Nu numai ca va insenina acest spatiu, fiind verde tot anul, dar gazonul artificial necesita mult mai putina ingrijire si mentenanta decat gazonul natural. De asemenea, nu vei mai avea grija noroiului si te poti bucura de el oricand, fara sa te murdaresti, fie ca e vorba de tine, familia ta, sau animalele de companie. In zilele noastre, gazonul artificial are o tehnologie mult mai avansata, mai ales cand vine vorba de copozitiile si culorile firelor de iarba, care pot reda senzatia unui gazon cat mai natural sau o culoare vie. Poti folosi gazonul artificial fie pentru a transforma aspectul gradiniii tale si a-i oferi un aspect mai modern si stilat.  Sau poti sa iti transformi curtea in propriul tau teren de fotbal unde sa te antrenezi.

 

Mobila
Mobila de exterior este o investitie cheie care rezista ani la rand. Poti crea un ambient placut si modern pentru tine, familia si prietenii tai. Iti poti invita apropiatii in acest spatiu unde sa va bucurati de mese copioase, petreceri in aer liber sau diverse jocuri antrenante. Aveti la dispozitie o gama larga de piese pentru mobilier de exterior. Iata preferatele noastre: set banci cu masuta, foisoare de lemn, pergole sau ghivece pentru flori si plante, locuri de joaca pentru copii, precum tobogane si leagane.


Plante
Cu siguranta nici o gradina nu este completa fara plante si flori. Acum este momentul sa iti alegi tipurile de plante, ghivecele si aranjamentele pe care ti le doresti. Multe flori necesita sadirea lor cu mult inainte de venirea verii. Insa poti deja sa iti infumusetezi gradina prin a incepe de acum plantarea florilor care se pregatesc sa infloreasca, sa plantezi bulbii si semintele pentru anul urmator. O alta metoda placuta de a folosi aceast timp si de a profita din plin de gradina ta este sa creezi o gradina cu ierburi aromatice. De obicei, nu ocupa prea mult spatiu si va pot oferi o abundenta de ierburi proaspete, precum rozmarin, oregano, busuioc sau menta, despre care puteti spune cu mandrie ca le-ai crescut cu mainile tale!

 

 

Lasă un răspuns.


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!