Minifotbalul a devenit sport oficial în România

2016-02-04-12.00.42-622x350
Reprezentanţii Federaţiei Române de Minifotbal au primit, de la Ministerul Tineretului şi Sportului, documentul care atestă minifotbalul ca disciplină oficială.
Ţara noastra şi-a atins această performanţă la 6 ani de la înfiinţarea Federaţiei Române de minifotbal şi la 10 ani după ce minifotbalul a început să fie jucat într-un mod organizat la nivel naţional.

DSCF0988Preşedintele Asociaţiei Române de Fotbal, Ioan Onicaş a fost foarte încântat:

“Este un moment foarte important pentru minifotbal, recunoaşterea din partea Ministerului Tineretului şi Sportului fiind principalul obiectiv al federaţiei. Suntem foarte încântaţi pentru că am reuşit să atingem acest obiectiv şi ne salutăm deschiderea MYS către sport, acesta fiind unul dintre pilonii principali ai unei societăţi sănătoase. Noi considerăm că activitatea fiecărei persoane implicate în acest fenomen a dat roade şi promitem că vom continua să depunem eforturi pentru a dezvolta în continuare în România, ţară care a cucerit consecutiv nu mai puţin de şase din şase titluri europene la minifotbalul. Apreciem faptul că Ministerul Tineretului şi Sportului a acordat atenţia necesară şi a recunoscut progresul şi dezvoltarea în România a minifotbalului “,DSCF0985
a declarat Preşedintele.

Cea mai puternică disciplină sportivă din România, minifotbalul, are mai mult de 23.000 de jucători înregistraţi şi numărul lor, precum şi numărul de echipelor participante este în creştere din ce în ce mai mare În acest moment sunt 45 de campionate fiind organizate în 32 de oraşe şi Bucureşti.
Celelalte titluri europene câştigate de echipa naţională pe parcursul anului 2010 şi 2015 au contribuit, de asemenea, la această decizie a Ministerului Tineretului şi Sportului.

Lasă un răspuns.


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!