Sisteme de iluminare pentru terenuri de tenis și baschet

Nimic nu face ca terenul de sport să lumineze mai mult decât un sistem de iluminare de la Atlas Sport.
Municipalitățile, instituțiile școlare și proprietarii de terenuri, pot beneficia de pe urma instalării unui sistem de iluminare profesionist pe terenul lor de tenis sau baschet. Haideți să aruncăm o privire asupra modului în care un sistem de iluminare sportiv îi face atât pe jucătorii de tenis și baschet fericiți, cât și întreaga comunitate.

Nu este un sentiment mai bun decât tenisul competitiv jucat sub lumină bună – Ca jucători, este foarte important ca jocul să se desfășoare sub o lumină adecvată, întrucât aceasta ii poate ajuta să scoata la suprafață cele mai bune rezultate și performanțe sportive.
Durată de joc mai mare – dacă vă doriți ca investiția dvs. să vă aducă un profit mai mare, nu uitați de sistemul de iluminat atunci când proiectați un teren de tenis sau baschet. Cu nocturna potrivită, veți avea garantat mai multe jocuri pe parcursul întregii zile și nopți. Acest lucru este important pentru că de multe ori, dacă plouă în timpul zilei, puteți oricât să reprogramati jocul pe timp de noapte.

Oferă siguranță
Ține adolescenții departe de necazuri. Un joc de tenis sau de baschet la ora 10:00 seara, de exemplu, este mult mai bun decât alte lucruri pe care adolescenții le fac în nopțile de vară, nu-i așa? De asemenea, menține terenul luminat noaptea chiar dacă nimeni nu îl folosește, asigurând potențialul vandalism sau distrugere a plasei sau a proprietății în care se găsesc terenurile de tenis și de baschet.
Indiferent de motivul pentru care alegeți să iluminați terenul de tenis sau de baschet, estetica luminilor strălucitoare pe terenul sportiv merită investiția.

Lasă un răspuns.