Miniterenuri rezidențiale de orice dimensiune

Indiferent de mărimea curții din spatele casei dumneavoastră, putem construi un teren de sport de care vă puteți bucura cu întreaga familie și prieteni.
Una dintre cele mai comune preocupări pe care proprietarii de case le au, este că nu au suficient spațiu în curtea lor pentru un teren de sport. Unul dintre avantajele colaborării cu echipa Atlas Sport, este că vă puteți personaliza terenul și dimensiunile acestuia pentru a se încadra în dimensiunile curții dumneavoastră.


Aveți doar o zonă mică pentru a construi un teren? Nici o problemă! Putem proiecta un miniteren personalizat pentru spațiul pe care îl aveți la dispoziție și totodată, putem construi “jumătăți” de terenuri. Există mulți proprietari care optează pentru teren de fotbal cu doar 1 poartă, sau teren de baschet cu 1 singur coș. Astfel, aceștia se bucură de experiența jocului, chiar în curtea din spatele casei lor.
Diverse configurații de terenuri sportive și nenumărate opțiuni de dimensionare disponibile la Atlas Sport înseamnă că familia dvs. poate avea un miniteren de sport care se potrivește perfect curții, nivelului de activitate și bugetului familiei.
Contactați-ne pentru o ofertă personalizată astăzi.

Lasă un răspuns.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 4339

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 4339