Ploaia vă afectează terenul de sport? 

Se întâmplă de multe ori că terenurile sportive să fie impracticabile din cauza ploilor şi condiţiilor meteorologice extreme. În astfel de cazuri, jocurile sunt anulate şi jucătorii dezamăgiţi.
O viziune prea familiară în această ţară frumoasă în care trăim, şi deşi se poate face ceva în această privinţă, mulţi proprietari de terenuri nu îşi dau interesul să rezolve problemele. Mulţi poate se gândesc că nu au ce face, însă există întotdeauna ceva ce pot face! Desigur, dacă ar fi existat un plan pus iniţial în practică pentru a face faţă precipitaţiilor estimate care vor cădea, atunci vom avea mult mai puţine terenuri care afectate de ploaie.

Deci, ce se poate face? Primăriile nu au bani? Sau nu vor să refacă suprafeţele afectate? Să fie atunci, gazonul sintetic viitoarea suprafaţă pe care se vor juca toate meciurile? Poate în 20 de ani, dar în acest moment nu cred, jucătorii încă mai iubesc jocul pe gazonul natural, administratorii încă iubesc pregătirea şi tăierea acestuia, mirosul minunat al primei tăieri de gazon din sezon – toate acestea nu se întâlnesc pe o suprafaţă artificială!

Deci, ce poate fi o opţiune realistă de îmbunătăţire a drenajului pe terenurile sportive pentru a vă asigura că 95% din jocuri sunt jucabile, astfel încât atât copiii, cât şiadulţii, nu vor fi dezamăgiţi că nu pot juca pe terenul sportiv?
Înlocuirea terenului? Instalarea completă a sistemului de drenare, de la zero? Toate acestea pot fi un exerciţiu costisitor, dar vă vor îmbunătăţi drastic suprafaţa pentru a permite apelor de suprafaţă să pătrundă la o rată rezonabilă. Ce ziceţi de îmbunătăţirea terenului dvs. sportiv pe o perioadă de 5 ani?

Există multe motive pentru care apa de la suprafaţă poate stagna pe terenul sportiv, dar problema nu va dispărea până când nu veţi începe să creaţi cele mai bune modalităţi de a atenua această problemă şi de ai face pe oameni să se întoarcă la sportul pe care îl iubesc!

Lasă un răspuns.