Proiectarea unui teren multisport

Facilitățile sportive acoperite oferă numeroase beneficii. Faptul că acestea sunt acoperite va permite sportivilor și echipelor să utilizeze terenurile mai frecvent, permițându-vă accesul la un venit mai mare. Aceasta înseamnă, de asemenea, că sportul poate fi jucat indiferent de vreme, astfel încât nu veți găși o scădere semnificativă a utilizării pe vreme umedă sau mai rece. Cu lumini suplimentare și controale de temperatură, puteți crea o facilitate care poate fi utilizată non-stop, pe tot parcursul anului.
Dacă doriți să obțineți cea mai mare rentabilitate posibilă pentru investiția dvs., vă recomandăm să investiți într-un teren multisport. Cu acest tip de suprafață puteți crea o facilitate care să permită o varietate de sporturi diferite, astfel încât să nu vă limitați în ceea ce privește solicitările pe care le puteți satisface.


Pentru a crea un spațiu în care pot fi jucate o varietate de sporturi diferite, este important că plasa de protecție să aibă o înălțime suficientă și dimensiunile corecte. Aceasta trebuie să fie suficient de ridicată pentru a preveni lovirea în mod repetat de minge sau de alte echipamente în timpul jocului. Suprafața trebuie, de asemenea, să fie suficient de lungă și largă pentru a satisface dimensiunile diferitelor terenuri.
La Atlas Sport ne-am specializat în proiectarea, fabricarea și instalarea suprafețelor mulți-sport, a dotărilor și a unei game largi de alte soluții structurale. Putem oferi soluții pentru toate cerințele, dimensiunile și alte specificații.
Clienții se pot baza pe noi pentru a le oferi un serviciu de calitate și o mare valoare financiară de fiecare dată. Dacă aveți întrebări sau doriți detalii despre proiectele noastre anterioare, vă rugăm să ne contactați. Vom oferi sfaturi și vom împărtăși experiența noastră cu dvs.

Lasă un răspuns.

volei interior terenuri de tenis gazon artificial terenuri fotbal udare gazon terenuri multisport umplutura teren de sport terenuri sportive minifotbal terenuri lut terenuri de sport utilaje intretinere gazon sintetic Tribuna terenuri tenis gazon artificial terenuri de tenis renumite terenuri sport gazon sintetic terenurile de tenis umplutura teren sport terenuri tenis volei terenuri multisport scoli terenuri sportive tribune sportive terenuri tenis gazon sintetic terenuri tenis curte vestiare sportive UEFA umplutura teren sportiv terenuri sport volei pe plaja terenuri tenis parchet terenuri sportive sintetice terenuri multifunctionale usamv cluj napoca terenuri de tenis din zgura tip pardoseli sportive video unde alergam in bucuresti terenuri sportive beton tribune terenuri de tenis tipuri piste terenuri minifotbal terenuri sport tartan terenuri sintetice volei copii zgura