Proprietăți ale gazonului sintetic

Aveți de gând să vă renovați grădina sau terasa? Doriți să instalați gazon sintetic pe terenul dumneavoastră sportiv? Doriți să păstrați aspectul perfect și să economisiți bani, timp și resurse? Vreți să oferiți mai multă siguranță copiilor dumneavoastră? Soluția la toate aceste întrebări este să optați pentru gazonul artificial și proprietățile acestuia. Continuați să citiți articolul de față și vă vom arăta toate beneficiile pe care le veți primi dacă treceți la gazon artificial.

Gazonul artificial și avantajele acestuia
La Atlas Sport avem o experiență extraordinară în instalarea gazonului artificial pe toate tipurile de suprafețe și medii și vă putem asigura că veți beneficia de toate avantaje unei echipe cu experiență.
În primul rând, rezistența gazonului artificial îl face un element unic, fiabil și versatil pe care îl puteți instala în grădina dvs., pe o terasă, în jurul unei piscine sau pe terenul de sport. Puteți să-l utilizați de asemenea, și pe teren sportiv sau în locuri de joacă. Posibilitățile sunt foarte diverse.

Durata gazonului artificial este un alt avantaj. Nu va trebui să îl schimbați atât de des, nu se va subția, nu vor apărea dăunători și alte probleme similare. Investiția va fi doar inițială, apoi veți uită de lucrările de întreținere, cum ar fi irigarea, cosit, deparazitare și multe altele.

Economisire. Fără îndoială, o altă mare proprietate a gazonului artificial este aceea că puteți economisi bani pe termen scurt și mediu. Nu va trebui să irigați, nu va trebui să repopulați zonele care au fost deteriorate sau care au fost afectate de dăunători.  În acest fel, veți putea salva o sumă bună de bani în fiecare an.

În al patrulea rând, gazonul artificial vă va permite să câștigați confort. Nu vă imaginați cât de frumos este să știți că există pe terenul dvs. un gazon foarte bine întreținut și plăcut estetic, că va îndeplini scopurile pentru care a fost instalat și că nu se va degrada în timp.

Al cincilea mare avantaj al gazonului artificial este că este mult mai ecologic și mai durabil decât unul natural. Nu aveți nevoie de cantități mari de apă pentru a-l menține, pe lângă faptul că nu trebuie cosit, nu generați reziduuri și economisiți combustibil. De asemenea, evitați utilizarea pesticidelor dăunătoare pentru mediu.

Siguranța pentru copiii dvs. cu gazon artificial
În al șaselea rând și nu în ultimul rând, gazonul artificial va fi mult mai sigur pentru copiii dumneavoastră. Nu veți găsi furnici sau alte insecte enervante pe el, iar gazonul dvs. va fi întotdeauna stabil, confortabil și sigur, astfel încât să se joace și să nu rănească dacă cad.

A șaptea proprietate: gazonul artificial este mai distractiv și mai dinamic decât cel natural. Acesta vă poate oferi mai multe opțiuni creative și va fi foarte plăcut pentru cei mici.

Un nou nivel sportiv cu gazonul artificial
În cele din urmă, gazonul artificial are avantajul de a se adapta la toate tipurile de vreme și condiții, ceea ce îl face fantastic de instalat pe toate tipurile de terenuri sportive: fotbal, hochei, tenis sau chiar golf.

2 Commentarii

 1. Tania Toplicianu

  in data de 02/05/2018 la 3:01 am - Răspunde

  buna ziua,
  pe garaj avem iarba naturala, dar datorita faptului ca pamantul are o grosime mica, iarba este tot timpul uscata, desi o udam dimineata si seara.
  Pentru a inlocui iarba naturala cu un covor sintetic, cum trebuie pregatita suprafata existenta ?
  Trebuie inlaturat pamantul pana la placa de beton a garajului?

  • ATLAS SPORT

   in data de 02/05/2018 la 7:41 am - Răspunde

   Buna ziua,

   Gazonul artificial se monteaza pe beton, asfalt sau piatra, fibrele fiind mai apoi presarate cu un strat de nisip, care ii ofera gazonului stabilitate pe fundatie.

   Pentru mai multe detalii avem rugamintea sa ne scrieti pe adresa contact@atlassport.ro
   sau sa ne sunati la 0755 085 354.
   Va multumim.
   O zi buna!

Lasă un răspuns.

Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!