SPECIALIST VIDEO – De ce să alegeți terenul multifuncțional?

De-a lungul experienței noastre, am contribuit la realizarea a sute de terenuri sportive, și putem spune că terenurile multifuncționale au devenit din ce în ce mai solicitate de către beneficiarii noștri.

Ce este de fapt un teren multifuncțional?
Terenul multifuncțional cunoscut și sub denumirea de teren multisport, este o un teren de sport pe care jucătorii și pasionații de sport, pot juca mai mult de un sport, de obicei până la 3-4 sporturi. Printre cele mai populare opțiuni de sporturi ce pot fi jucate pe un teren multisport sunt: handbalul, fotbalul, tenisul, baschetul, volei.
Suprafețele multisport sunt populare și frecvent utilizate în special în școli și comunități unde este necesar că un teren de sport să fie utilizat pentru diferite activități sportive, fără a fi nevoie să se utilizeze diferite suprafețe pentru sporturile individuale. Practic o școală poate să aibă un teren sintetic modern pe care să îl utilizeze toți elevii indiferent dacă preferă handbal, fotbal, tenis, baschet, volei, fără să fie nevoie să realizeze 4 terenuri de sport. Haideți să vedem mai departe, câteva particularități ale terenurilor multisport.

De ce să alegeți suprafața sintetică multisport? Avantaje

* Așa cum am spus deja, acestea sunt concepute pentru a fi utilizate pentru o varietate de sporturi şi jocuri. Terenul poate fi personalizat în funcție de sportul de interes al fiecărui beneficiar

* Construcția unui teren multisport este o modalitate excelentă pentru că o facilitate să maximizeze orele de joc, să ofere un mediu de joc acceptabil pentru diferite sporturi şi să obţînă o rentabilitate rapidă a investiţiei.

*Terenurile multisport creează o suprafață sportivă mai durabilă, care poate rezista utilizării intense pe perioade lungi de timp, în timp ce rezistă deteriorărilor și intemperiilor. Acest tip de suprafață este de asemenea tratată anti UV, rezistă la decolorarea și deteriorarea cauzate de expunerea la soare.

* Ocupă mai puțin spațiu decât dacă ați construi câte un teren pentru fiecare sport dorit – iar investiția se reduce de câteva ori!
Deoarece aceste suprafeţe sunt proiectate să fie adaptabile şi multifuncţionale, ele sunt foarte populare în rândul şcolilor şi al altor instituţii comunitare care doresc să ofere o varietate de servicii sportive într-un spaţiu limitat.

* Este necesară o mai mică întreținere pentru o suprafață multisport, astfel încât costurile sunt reduse, iar întreținerea reparațiilor poate fi menținută la minimum.

Designul pe care îl puteți alege în cazul suprafețelor sintetice multisport este foarte versatil, deoarece specificațiile vin într-o gamă de opțiuni de culoare, inclusiv verde, albastru, roșu și portocaliu. Acest lucru vă permite să creați o facilitate sportivă care este unică pentru școala sau clubul dvs. și se potrivește cu orice scheme de culoare existente pe care le puteți avea.

Am realizat terenuri multisport în diferite spaţii, de la curți private, până la spaţii comerciale, şcoli, universităţi şi investitori. Astfel, aceste terenuri multisport au devenit o sursă de venit pentru mulţi oameni de afaceri sau pentru instituții publice care realizează terenurile pentru comunitate dar le și închiriază pentru venit. Dacă investiţi cu înţelepciune într-un teren multisport, veţi obţine un profit frumos de pe urmă investiţiei dumneavoastră.

Dacă v-ar plăcea ideea de a investi într-un teren multisport, veţi fi proprietarul unei afaceri cu creştere rapidă. Jucătorii, de la copii, tineri și până la vârstnici, pot petrece timp de calitate pe terenul multisport pentru a se bucura de jocul pe care şi-l doresc.
Dacă sunteți interesat să realizați un teren sintetice multisport pentru școala, clubul sau facilitatea sportivă, vă rugăm să folosiți formularul nostru de contact pentru a lua legătura cu noi și a ne trimite cererea dumneavoastră. Vom fi bucuroși să discutăm diverse opțiuni de design și să vă trimitem o ofertă personalizată, așa că nu ezitați să ne întrebați dacă aveți nevoie de sfaturi în ceea ce privesc specificațiile, bugetul și instalarea acestei variante de teren de sport.

Lasă un răspuns.