3 sfaturi pentru școlile care doresc să construiască o pistă sportivă de calitate

“Cheia nu este voinţa de a câstiga. Toată lumea are asta. Este voinţa de a pregăti acest lucru important. “
Bobby Knight, antrenor olimpic
Echipa Masculină de Baschet SUA, 1984, medalie de aur

Printre numeroasele citate de inspiraţie sportivă pe care le veţi găsi, acesta are un mesaj răsunător pentru noi. Cu experienţă în industria construcţiilor sportive, nu promitem clienţilor noştri că pista pe care o creăm este cea care va asigura că echipa, şcoala sau sportivii vor câstiga. Creăm o pistă şi un teren care îi va ajuta pe aceştia să-şi dezvolte voinţa de a câstiga.

Când vine vorba de construirea de piste de atletism pentru şcoli, ne place să păstrăm lucrurile reale. Urmăm principiile triunghiului de management al proiectului şi asigurăm echilibrul între calitate, cost şi timp. La urma urmei, pista dvs. de alergat nu este doar pentru a experimenta victorii, ci pentru a rezista la testul timpului şi testării voinţei studenţilor în efortul lor de a câstiga.

Dacă doriţi să construiţi o pistă şi un teren nou, iată câteva sfaturi pe care le oferim clienţilor noştri:

1. Specifice şi sensibile
Deseori întâlnim clienţi cu o listă lungă de dorinţe cu privire la lucrurile pe care le doresc pentru pistă şi terenul lor. Dar serviciul de relaţii cu clienţii nu este doar despre a oferi clienţilor ce doresc. Este vorba de a le oferi ceea ce au nevoie. Este vorba de a face un compromis între dorinţă şi nevoie. La sfârşitul zilei, nu este vorba despre ceea ce vrea instituţia, este vorba despre ceea ce este mai bine pentru studenţii săi – sportivii care vor folosi acea pistă în fiecare zi pentru a-şi pregăti cariera ca sportivi profesionişti.

De asemenea, ne împărtăşim acreditările şi proiectele finalizate, deoarece este important ca o companie de construcţii să aibă acreditările şi certificările corespunzătoare, pentru a vă asigura că vă poate ajuta să obţineţi acea pistă profesională şi de înaltă calitate pe care instituţia dvs. o merită.

2. Mai ieftin – mai scump
Da, doriţi să vă asiguraţi că veţi profită din plin de profit, dar asta nu înseamnă neapărat că trebuie să vă calculaţi bugetul. Deşi este natural să preferăm cele mai mici oferte, anii noştri de experienţă în construcţia de terenuri ne-au învăţat că acest lucru va duce doar la mai multe probleme pe termen lung.
Gândiţi pe termen lung. Trebuie să luaţi în considerare materiale de calitate care se încadrează în standarde şi specificaţii profesionale, care vor dura generaţii de studenţi. Ca instituţie de învăţământ, rolul dvs. este să vă pregătiţi elevii pentru marile ligi. Vrei să fie pregătiţi pentru facilităţi de înaltă clasă, construite pentru sportivi profesionişti. Şi să recunoaştem, un teren cu buget redus nu vă va ajuta să realizaţi acest lucru deloc.

3. Cuantificati calitatea
De cele mai multe ori, şcolile şi alte instituţii educaţionale acordă prioritate costurilor legate de calitate. Ei compromit lucrurile importante pentru a finaliza un proiect specific. Totuşi, acest lucru nu ar trebui să fie aşa atunci când construiţi o pistă atletică. Doriţi să proiectaţi şi să construiţi o piesă cu componente de cele mai înalte calificări sau standarde. Şi pentru asta, noi va stăm la dispoziţie cu cele mai accesibile şi de calitate servicii.

Lasă un răspuns.