Cea mai inteligentă investiție pentru suprafețe sportive

Alegând Atlas Sport pentru furnizarea unei suprafețe sportive de calitate, nu numai că luați decizia de a avea încredere într-o companie de top, ci și faceți o investiție inteligentă pentru comunitatea dvs. Într-adevăr, investiția într-un teren Atlas Sport vă va ajuta să economisiți bani și să creșteți siguranța jucătorilor.

Gazonul artificial: o valoare mai bună
Pentru o performanță similară suprafețelor cu gazon natural, un teren cu gazon artificial vă va ajuta să economisiți multe costuri în comparație cu un teren cu gazon natural. Cu o suprafață sintetică puteți să:

Utilizați terenul sportiv pentru mai multe ore pe zi, fără a fi necesar un timp de recuperare al terenului
Utilizați terenul pe tot parcursul anului
Utilizați terenul în aproape orice fel de vreme
Închiriați terenul pentru a genera venituri
Salvați costurile de întreținere, cum ar fi plantare, udare și cosit
Evitați folosirea substanțelor chimice nocive, cum ar fi pesticidele și erbicidele
Pe o perioadă de 10 ani, un teren cu gazon natural reprezintă o investiție cu 92% mai scumpă decât o suprafață sintetică Atlas Sport.

Durată de viață mai mare
Tehnicile și materialele noastre de ultimă generație permit constructorilor Atlas Sport să construiască terenuri care durează mai mult, oferind caracteristici performante și contribuind la reducerea cerințelor de întreținere. Durabilitatea constă în 2 factori majori: fibre de calitate, foarte rezistente. Un infill cu greutate mare are o parte echitabilă în durabilitatea terenurilor noastre. Expertiza Atlas Sport va reduce întreținerea, protejează fibrele gazonului și menține constantă siguranța și performanța terenului pe durata vieții lui.
Durabilitatea dovedită a suprafețelor noastre ne permite să afirmăm cu mândrie că veți obține cea mai bună valoare dintr-un teren cu gazon artificial atunci când alegeți Atlas Sport.

O suprafață mai sigură pentru sport
Deși nici un sport nu poate fi complet fără leziuni, vom continua să găsim noi modalități de a reduce riscul și gravitatea leziunilor. Concentrarea noastră asupra siguranței a dus la numeroase inovații și îmbunătățiri de reducere a prejudiciului. Ca rezultat, avem produsele și experiența care vă ajută să oferiți cele mai sigure condiții de joc pentru sportivi.

Diferite studii independente au arătat că, în comparație cu gazonul natural, suprafețele cu gazon sintetic duc la:

74% Mai puține crampe musculare
42% mai puține traumatisme ACL inferior
35% mai puține leziuni
32% mai puține accidente de ligamente
22% mai puține accidente grave

La Atlas Sport ne concentrăm pe îmbunătățirea continuă a produselor noastre și vom continua să dezvoltăm sisteme mai sigure pentru performanțe sportive optime.

 

Lasă un răspuns.