Teren de baschet în curtea casei – distracție și mișcare cât e vara de lungă

Vara este un moment minunat din timpul anului în care puteti încerca o nouă formă de recreere fizică, în special sporturile de echipă. Evenimentele sportive de vară pot părea limitate la sporturi precum tenisul sau voleiul unde elementul de echipă nu este la fel de puternic. Pentru mulți, terenul de baschet este locul perfect pentru a obține nu numai exerciții și distracție, dar și pentru a învăța să dezvolte abilitățile în calitate de membru al echipei.
Știm cu toții despre despre avantajele jocului de baschet în ceea ce privește sănătatea fizică. O privire rapidă pe site-ul nostru va arăta vizitatorilor că suprafețele de joc pe care le creăm, indiferent dacă sunt destinate tenisului sau baschetului, sunt de neegalat atât în ceea ce privește aspectul, cât și performanța.
Suprafețele sportive în aer liber reprezintă o modalitate excelentă de a încuraja o atmosferă de vecinătate în orice comunitate.
Elementul social al baschetului este ceva care lipsește adesea din multe alte sporturi de vară. Chiar și un joc fără spectatori oferă o mulțime de ocazii de distracție, competitivitate, precum și o șansă de a vă spori abilitățile personale de construire a echipei. Cu siguranță, nu este neobișnuit să vezi zeci de oameni de toate vârstele cum se întâlnesc pe terenurile de baschet să joace, să vizioneze jocul sau să socializeze cu ceilalți.
O bună modalitate de a va distra și face mișcare în același timp, vara asta, este construirea unui teren de baschet chiar în curtea casei.

Într-o epocă din ce în ce mai acaparată de domeniul digital, timpul de calitate în familie este greu de găsit. Fie că sunteţi proprietarul unui complex rezidenţial, ori al unei pensiuni, ori hotel şi doriţi să oferiţi familiei, respectiv clienţilor un timp de calitate, îndemnându-i la activitate fizică, construirea unui miniteren sportiv, este probabil cea mai bună investiţie pe care o puteţi face.
Suprafeţele de joc pentru care puteţi opta pentru terenul de baschet sunt gazon sintetichard ( suprafaţa acrilică) și tartan (suprafață poliuretanică).
Un teren de baschet din gazon sintetic poate fi o soluţie excelentă pentru un teren de o dimensiune mai mică, realizându-se într-un timp foarte scurt si cu costuri reduse.
Terenurile cu tartan prezintă numeroase beneficii, fiind caracterizate prin proprietăţi elastice şi bună rezistenţă în timp.
Avantaje în plus:

  • pardoselile din tartan reduc riscul accidentărilor prin absorbţia şocurilor şi antiderapare
  • aspect extetic deosebit
  • rezistenţă puternică la căldură şi lumină
  • suportă greutăţi mari
  • tartanul acţionează ca un inhibitor împotriva mucegaiului şi dezvoltării bacteriilor

Mulţi jucători de baschet învaţă jocul de baschet pe terenuri de aer liber, fie în parcuri, ori pe străzile din vecinătatea lor. De aceea, suprafața hard, rămâne cea mai comună suprafaţă de teren de baschet în aer liber, din cauza rezistenţei şi capacităţii sale de a rezista la condiţii meteorologice aspre.

Suprafață de joc personalizată
În funcţie de spaţiul pe care îl aveţi la dispoziţie, găsim împreună cea mai bună variantă pentru proiectul dumneavoastră. Începând cu cele mai mici dimensiuni, de la 6 x 12m până la terenuri de dimensiuni oficiale, realizăm cu succes orice suprafaţă și  dimensiune.
Echipa noastră vă va oferi în acest sens, informaţii, sfaturi şi consultanţă pe parcursul întregului proiect, astfel încât terenul realizat să se potrivească curţii, nivelului de activitate şi bugetului dumneavoastră.

Infrastructura
Infrastructura unui teren de baschet cu gazon sintetic cuprinde stratificaţii din piatră şi nisip compactat, agreate de producători.
Infrastructura unui teren de baschet cu tartan cuprinde umplutură din balast compactat, beton armat sau asfalt peste care se aplică covorul din tartan. Tartanul are la bază un material alcătuit din granule fine de cauciuc şi fibre reciclate din cauciuc lipite cu un adeziv poliuretanic special. Sistemul respectă toate normele în vigoare, producătorul fiind agrementat de FIBA, IAAF și ITF.

Infrastructura unui teren de baschet cu suprafață hard cuprinde folie geotextil, fundație, strat de lipire și două straturi de afalt fierbinte, peste care se aplică un sistem COURTSOL STANDING PLUS. Acesta este format din 4 straturi sintetice acrilice, prevenind cu succes alunecarea, oferind rezistență sporită contra uzurii, conferind performanță sporită în timpul practicării sportului.

Montaj de calitate
În realizarea unui teren de sport, atât calitatea suprafeței de joc utilizate cât şi a montajului sunt extrem de importante.
Indiferent de suprafaţa de joc pe care o preferaţi, vă punem la dispoziţie cele mai bune materiale şi o echipă cu experienţă.

Împrejmuire
Nu va trebui să alergaţi după minge prin toată curtea, întrucât vă punem la dispoziţie plasă de protecţie realizată din materiale calitative şi rezistente.
Împrejmuirea se va realiza din stâlpi metalici, iar între aceştia se poate monta plasă împletită textilă, rezistentă la ploi, îngheţ şi UV cu o durată de viață de 5-10 ani.

Nocturna terenurilor de baschet cuprinde:

1-4 lămpi de iluminat (în funcție de mărimea terenului) cu halogen, 400 W sau proiectoare LED (echivalent a 400W clasice) precum și tablou electric, cablaje etc.

Lasă un răspuns.

video volei interior terenuri lut unde alergam in bucuresti terenuri sportive minifotbal umplutura teren sportiv Tribuna umplutura teren sport zgura terenuri minifotbal tip pardoseli sportive terenuri de tenis renumite terenuri multisport scoli terenuri de sport volei pe plaja terenuri fotbal terenuri de tenis gazon artificial UEFA terenuri de tenis din zgura terenuri tenis gazon sintetic terenurile de tenis terenuri sport gazon sintetic utilaje intretinere gazon sintetic tribune umplutura teren de sport volei terenuri sport tartan tribune sportive terenuri tenis curte terenuri sintetice terenuri sportive udare gazon terenuri tenis gazon artificial terenuri multifunctionale vestiare sportive terenuri tenis parchet terenuri sportive sintetice terenuri multisport terenuri de tenis terenuri sportive beton terenuri tenis volei copii usamv cluj napoca terenuri sport tipuri piste