3 sfaturi pentru școlile care doresc să construiască o pistă de atletism de calitate

Printre multele citate inspiraţionale despre sport pe care le veţi găsi pe internet, există un mesaj răsunător pe care dorim să îl transmitem mai departe. Având zeci de ani de experienţă în industria construcţiilor sportive, noi nu promitem clienţilor noştri că pista pe care o construi le va asigura echipei lor, şcolii sau sportivilor, victorii garantate. Noi construim piste de atletism care îi va ajuta să-şi dezvolte dorinţa de a câstiga.

Când vine vorba de piste de alergat pentru şcoli, ne place să fim realişti. Urmăm principiile managementului proiectului şi ne asigurăm că timpul, calitatea şi costurile sunt în echilibru. La urma urmei, pista de alergare este construită nu doar pentru a experimenta victorii, ci şi pentru a rezista testului timpului şi voinţei studenţilor, în efortul de a atinge performanţe şi victorii.

pista-atletism

Dacă doriţi să construiţi o pistă de atletism, iată câteva sfaturi pe care le oferim clienţilor noştri:

1. Specific şi sensibil
De multe ori întâlnim clienţi cu o listă de dorinţe lungă, lucruri pe care le doresc pentru pista de atletism. Dar, o relaţie bună cu clienţii nu înseamnă doar a le oferi clienţilor ceea ce îşi doresc, ci şi ceea ce au nevoie. Este vorba despre a face un compromis între dorinţa şi nevoie. La sfârşitul zilei, nu este vorba despre ceea ce vrea instituţia, este vorba despre ceea ce este cel mai bun pentru elevii săi – sportivii care vor folosi acea pistă în fiecare zi şi care se vor pregăti pentru cariera lor de sportivi profesionişti.
Cu toate că oferim clienţilor noştri cunoştinţele şi experienţă în construcţii sportive, îi încurajăm să ştie ce vor şi specificaţiile necesare pentru o pistă de calitate.
De asemenea, împărtăşim acreditările noastre şi proiectele finalizate, deoarece este important pentru o companie să aibe acreditările şi certificările corespunzătoare, pentru a fi siguri ca aceasta vă poate ajuta în dobândirea pistei de atletism profesionale şi de înalt standard pe care instituţia dumneavoastră o merită.

2. Mai ieftin este riscant
Da, doriţi să vă asiguraţi că profitaţi la maximum de bugetul alocat, însă asta nu înseamnă neapărat că trebui să fiţi zgârciţi. Deşi este firesc să preferaţi cele mai mici oferte, anii de experienţă în domeniu, ne-au învăţat că acest lucru va duce doar mai multe probleme pe termen lung.
Gândiţi-vă pe termen lung. Trebuie să luaţi în considerare materiale de calitate care se încadrează în standarde profesionale şi care vor dura generaţii la rând. Ca instituţie de învăţământ, rolul acesteia este să pregătească elevii în cele mai bune condiţii.

3. Cuantificarea calităţii
Cel mai adesea, şcolile şi alte instituţii de învăţământ, acordă prioritate costurilor în defavoarea calităţii. Acestea compromit lucruri importante pentru a finaliza un proiect specific. Cu toate acestea, acest lucru nu ar trebui să se întâmple atunci când construiţi o pistă de atletism. Aceasta trebuie proiectată şi construită cu componente ale celor mai înalte calificări sau standarde posibile.

Oricât de mult ne-ar dori să folosim termeni de specialitate care sună science-fiction pentru mulţi dintre voi, doar pentru a dovedi că suntem experţi în construcţia pistelor de atletism, vom permite proiectelor noastre finalizate şi mărturiilor clienţilor mulţumiţi să vorbească pentru noi.

https://www.atlassport.ro//testimoniale/

Suntem calificaţi pentru a construi piste de atltism de înalta calitate, care va ajută la pregătirea elevilor pentru viitor, pentru că exact despre asta e vorba … consolidarea voinţei lor pentru viitor.

Doriţi mai multe informaţii despre pistele de atletism şi construcţia terenurilor sportive? Ne puteţi trimite un e-mail la office@atlassport.ro sau sunaţi-ne la: 0755.085.354

Lasă un răspuns.


Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Deprecated: Function JoinchatUtil::to_json is deprecated since version 5.0.0! Use Joinchat_Util::to_json instead. in /home/atlassport/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!