Cum să evitați rănirile atunci când jucați tenis

Jocul de tenis este una din plăcerile vieții. Atunci când vă aflați pe terenul de tenis, jucând împotriva unei alte persoane, beneficiați de exerciții fizice, mișcări, și salturi cu avantaje foarte mari asupra sănătății.
Cu toate acestea, jocul de tenisul poate face o presiune asupra corpului deoarece este un sport foarte intens. Nu poți fi un jucător de tenis leneș. Este nevoie de multă mișcare pentru acest sport frumos.
În mod ideal, înainte de a juca tenis, trebuie să faceți o încălzire temeinică. Asta înseamnă să lucrați la flexibilitate, să faceți întinderi transversale și alte mișcări de genul acesta.
Dacă doriți să vă pregătiți pentru mișcările de spate, extindeți brațul în fața dvs. cu degetele îndreptate în jos. Trageți mâna spre corpul dvs. cu cealaltă mână pentru a vă întinde și a elibera tensiunea în tendoanele și ligamentele cotului.
Cu cât sunteți mai “în formă”, cu atât veți juca mai bine. Prin urmare, nu vă fie frică să faceți întinderi și sprinturi atunci când nu sunteți pe teren. Aceste mișcări vă vor ajuta să lucrați în ceea ce privește transferul și echilibrul în greutate, precum și mișcări de picioare, rotații și întinderi.

Totodată, puneți-vă, întrebarea dacă folosiți racheta și încălțămintea potrivită pentru jocul de tenis. Evident, veți dori să alegeți o mărime de prindere confortabilă pentru mâini și brațe, precum și pantofi care se potrivesc și sunt confortabili. Nu puteți să jucați tenis în șlapi!
Nu îl ultimul rând, țineți seama că pentru a fii în siguranță în timp ce jucați tenis, faceți acest lucru pe o suprafață corectă, de încredere, cum sunt cele realizate de Atlas Sport.
Există patru tipuri principale de suprafeţe de joc, în funcţie de materialele utilizate pentru construirea terenului: zgură, gazon sintetic pentru tenis, suprafaţă dură şi tartan.

Lasă un răspuns.

configureaza-ti terenul