Sfaturi pentru alergătorii începători (şi nu numai)

Pista de alergare

Pasionaţii de mişcare şi alergare în special, ştiu deja care sunt lucrurile de care trebuie să ţină cont înainte de a începe activitatea. Aspecte precum încălzirea, purtarea hainelor potrivite sau hidratarea, sunt esenţiale, indiferent dacă sunteţi începător sau cu experienţă.

În timp ce iPod-urile, dispozitivele GPS şi monitoarele de ritm cardiac au devenit din must pentru mulţi alergători, tehnologia tinde să îşi aibe rolul ei în rândul pasionaţilor de alergat. Chiar şi un ceas este indispensabil.
Cu toate acestea, există anumite necesităţi pentru asigurarea unei alergări eficiente, dintre care unele necesită consideraţii diferite.

Îmbrăcămintea: Atunci când alergaţi, alegeţi îmbrăcăminte lejeră, ceva care nu vă va deranja să se murdărească sau în care să nu transpiraţi uşor. Alegeţi tricouri sau maieuri din bumbac 100%.

tired-runner-630x421

Încalţămintea: Veţi avea nevoie de o pereche de adidaşi speciali pentru alergare. Aceştia oferă o stabilitate mai puternică, protecţie unică şi mai bună decât cei mai mulţi adidaşi obişnuiţi.

Runners-Legs-Knees-547x420

Sticlă de apă – Hidratarea: Dacă sunteţi o persoană care transpiră mult şi repede, şi mai ales, căreia i se face sete des, veţi avea nevoie să transportaţi apă cu voi. O favorită printre alergători este sticla de apă portabilă, care se leagă la mână şi are pungi suplimentare pentru lucruri cum ar fi chei, telefon, şi produse alimentare. Dacă alergaţi distanţe mai mari, luaţi în considerare o vestă de hidratare. Nathan Sports este un brand popular pentru ambele opţiuni de hidratare.
24958d7a922161a66a33c9d7ddfa6c02
Spray de insecte: În funcţie de locul în care alergaţi, spray-bug-ul poate să fie necesar.

Lanternă: Una dintre cele mai cool lucruri despre pista de alergare este că puteţi alerga chiar şi pe timp de noapte în condiţii de siguranţă, fără a fi nevoiţi să vă faceţi griji la maşini.
Însă pentru alergarea pe timp de noapte, un far sau lanternă este absolut necesară. Versiunile cu LED-uri sunt atât de uşoare şi luminoase.

2015-Free-Shipping-Night-Running-Special-Equipment-Leds-Watch-Lamp-Bright-Lighting-Watch-Outdoor-Portable-Flashlight

Data viitoare când ieşiţi la alergat, nu uitaţi aceste sfaturi. Vă garantăm rezultate!

Lasă un răspuns.

Echipa Atlas Sport
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!